Byt vinterkyla mot Asienkryss

Följ med på en oförglömlig gruppresa till Fjärran östern!

Upplev spännande städer, annorlunda kulturer, härliga stränder och storslagen natur samt ett härligt klimat tillsammans med en lyxig upplevelse ombord på Celebrity Constellation. Resan arrangeras i samarbete mellan Resia och Celebrity Cruises.

På denna gruppresa följer Lone Almvik från Resia Borås med som färdledare. Följ med du också!

CELEBRITY CRUISES OCH FARTYGET ”CONSTELLATION”

Celebrity cruises har fått många utmärkelser för att vara världens bästa kryssningsrederi bland de stora fartygen. Rederiet är medlem av Royal Caribbean-familjen och håller mycket hög klass på såväl service som mat och underhållning.

Fartyget Constellation tar drygt 2.100 passagerare och genomgick en totalrenovering under 2013. Ombord hittar vi bl. a. inom- och utomhuspool, bubbelpooler, spa, gym, teater, flertalet barer och restauranger samt biograf med t. ex. föreläsningar. Hytterna är rymliga (cirka 16 kvadratmeter) och de har två sängar, badrum, hårtork, tv, telefon och luftkonditionering. Alla hytter har dessutom en sittgrupp.

fr. 29.990:-

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.