Följ med på rundtur till herrgårdar, slott och charmfulla hus 30/3-4/4 2017

Inget är så vackert som England när det knoppas, och på vår rundresa i samarbete med Resia den 30 mars–4 april besöker vi en rad sagolika slott och herrgårdar. Ciceron är vår kunnige antikexpert Jan Mikael Erkinantti, som handplockat pärlorna för resan. Chefredaktör Carin Stentorp är självklart också med på turen.

Jane Austens odödliga karaktärer gjorde det, drottning Victoria gjorde det – till och med Winston Churchill flydde ut på landet så fort han bara kunde. På engelska kallas det ”the long weekend”, en helg i något vackert gammalt hus med vänner, god mat och en flammande brasa. Vi startar vår herrgårdstur i London med Victorias födelseplats Kensington Palace, njuter afternoon tea på orangeriet och beger oss därefter ut i det vårfagra England, för att njuta av allt från Winston Churchills älskade Chartwell till Vita Sackville-Wests Knole och drottning Victorias legendariska Osborne House på Isle of Wight. Med vår egen buss besöker vi hela tio vackra slott och herrgårdar, flera av dem i National Trusts ägo, och dessutom Jane Austens hem. Ciceron Jan Mikael Erkinantti har själv valt ut de mest intressanta resmålen – och berättar om dem i detalj! Eftersom antalet resenärer är begränsat rekommenderas tidig bokning.

Avreseorter: Köpenhamn och Stockholm.

Kontakta oss på Resia Helsingborg för frågor och bokning.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.