Följ med till fantastiska Sydafrika!

Det genuina Afrika i norr med vacker natur, ett rikt djurliv och en blandning av olika kulturer. I söder fruktodlingar, vingårdar, milslånga stränder och ett subtropiskt klimat. Miljonstäder, orörda naturområden och naturparker. Ett dynamisk affärsliv, musik, konst och färgstarkt hantverk. Sydafrika är kontrasternas och ytterligheternas land. Ett land som innehåller en egen värld!

Resia i Stenungsund har även i år tagit fram en mycket innehållsrik och härlig rundresa i Sydafrika. Denna gång innefattar den även Panorama routen över Drakensbergen i Mpumalanga. Otroliga fjällpass, älvar och dalar innan vi kommer fram till vår safari lodge som ligger i Timbavati Nature Reserve, som i sin tur är en del av Kruger National Park. Vi få även se den finaste delen av Garden Route, den fantastiskt natursköna sträckan mellan Hermanus och Kapstaden.

Upplägget är gediget och väl utarbetat med fantastiska upplevelser, dels det vackra Sydafrika, dels dess historia och kultur. Vi erbjuder både en svensktalande och en engelsktalande guide samt att Inger på Resia är med på hela resan. I resan ingår minst halvpension och boende på omtyckta hotell. Det är en unik upplevelse med privat safari som en absolut höjdpunkt. Det begränsade antal deltagare gör denna rundresa exklusiv.

Kontakta oss för mer info!

fr. 39.500:-

 

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.