Gruppresa Hurtigruten 23-29/5 2017

Följ med Resia Uddevalla på en gruppresa med Hurtigruten där det mesta ingår. Kliv bara på bussen i Uddevalla – alla transporter och övernattningar bokade och klara. Enkelt, tryggt och bekvämt.

Vi avreser vid lunchtid tisdag 23 maj 2017 från Uddevalla. Vi tar oss med buss från Uddevalla till Oslos flygplats Gardemoen. Där möter vår färdledare upp oss som sedan kommer vara med oss under hela resan. Vi flyger sedan till Kirkenes.

Efter en natts sömn kliver vi den 24 maj ombord på M/S Midnatsol för en fantastisk resa mot Bergen. Efter 6 dagar ombord på båten fyllda med nya intryck och naturupplevelser ankommer vi Bergen den 29 maj. Där väntar transport för färd mot flygplatsen i Bergen. Flyg Bergen–Oslo och därefter buss tillbaka till Uddevalla.

Erbjudande

Uddevalla-Hurtigruten t/r 7 dagar fr. 21.990:-

Priset är angivet per person och avser ospecifierad insides dubbelhytt inkl. helpension.
Insideshytt: (kategori I/J) 21.990:–/person
Utsideshytt: (kategori O/N) 23.990:–/person (kategori U/P) 27.990:–/person

I priset ingår: 

helpension ombord på fartyget (ej dryck), lokala skatter och hamnavgifter. Buss från/till Uddevalla–Oslo Gardemoen. Transfer i Kirkenes från flygplats till hotell, transfer i Kirkenes från hotell till fartyg, samt transfer i Bergen från fartyg till flygplats. Flygresa Oslo–Kirkenes, Bergen–Oslo. Hotell i Kirkenes inkl. frukost. Önskas middag i Kirkenes går det att boka till i förväg Färdledare under hela resan. Kontakta oss på Resia Uddevalla för mer information kring resan. För att vi ska kunna genomföra resan krävs ett minimum antal av 20 deltagare. Eventuella utflykter samt middag i Kirkenes tillkommer.

Ring för mer information!

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.