Boka flyg och hotell

Boka Charter

Alla
 • Alla
 • Stockholm
 • Göteborg
 • Malmö
 • Köpenhamn
Inga resor från denna avreseort Se alla Charterresor

Åk på träningsresa och få en energikick i vinter

Mota bort tröttheten när vintervädret är som mest bistert och satsa på en perfekt semesterkombination; sol, bad och träning. Apollo är Sveriges största arrangör av träningsresor och erbjuder nu prisvärda resor till sportanläggningar på Kanarieöarna och i Thailand. Här finns något för alla som vill satsa på en aktiv semester; gym, golf, tennis, vattensporter, cykling, spa, barnaktiviteter. Och så havet, solen och värmen förstås! Här hittar du alla Apollos träningshotell Prisexempel: Playitas, 1 v.  Avresa från Göteborg 11/1 2016.     

fr. 5 448:-

Resor till solfavoriten Thailand

Skräddarsy din egen resa. Solvarma stränder, snorkling och spännande matupplevelser. Thailand har allt som krävs för en avkopplande semester. Varför inte kombinera sol och bad med sevärdheter och shopping i Bangkok? Välj ut din egen resa och boka ett flyg och hotell som passar just dig. Med en egenpaketerad resa bestämmer du själv hur många dagar du vill vara borta. Vi har prisvärda förslag på resor till Phuket, Krabi och Bangkok.  Prisexempel: Flyg t/r Stockholm - Phuket med Qatar Airways. Club Bamboo Boutique Resort*** Del i dubbelrum. 4-19 februari

fr. 8 516:-

Flyg och hotell till vänliga Dublin

Vad sägs om en shoppingtur på Grafton, O’Connell och Henry Street för att sedan avnjuta en kall och välsmakande Guinness i trevligt sällskap på Temple Bar? Så kan dagarna se ut om du väljer att semestra i Dublin, staden som 2007 blev framröstad som Europas vänligaste stad. Prisexempel flyg t/r: Köpenhamn - Dublin 22-25 janurari med Norwegian

fr. 875:-
Många fina kryssningserbjudanden hos Royal Caribbean.

Upp till 25% rabatt på Karibienkryssningar

Karibien är för många själva paradiset på jorden. Allt du har sett på vykort är sant. En kryssning i Karibien är en fantastisk semester med otaliga upplevelser, inbjudande stränder, glittrande blått hav och palmsus. Just nu får du 25% rabatt på kryssningar till Karibien i vinter med Royal Caribbean. Boka senast 11 oktober 2015.  Prisexempel: Södra Karibien, 1 v Avresa 10 januari 2016. 

fr. 5 030:-

Sista minuten från

Alla
 • Alla
 • Stockholm
 • Göteborg
 • Malmö
 • Köpenhamn
Se alla Sista minuten
Inga resor från denna avreseort

Aktuella erbjudanden

Hurtigruten - 25% rabatt och flyget på köpet!

Res längs världens vackraste sjöresa och njut av hisnande naturupplevelser, mäktiga fjordar och ett unikt djurliv. Just nu har vi ett erbjudande som är svårt att motstå. Bokar du en kryssning med Hurtigruten hos Resia innan den 2/11 2015 sparar du 25% och får flyget på köpet. Erbjudandet gäller på Hurtigrutens 6, 7 och 12-dagars rundturer under hela 2016.  Vill du ha mer information om kryssningar och få hjälp med din bokning? Skicka en intresseförfrågan så kontaktar vi dig!  Prisexempel: Kirkenes–Bergen 6 dagar  

fr. 8 700:-

Träningsresor med Ving

Längtar du efter sol och värme men också motion? Åk på en träningsresa med Ving och få en härlig energikick. För dig som vill ha träningen nära boendet passar våra Sunwing- och Sunprimehotell perfekt. Här kan du bland annat jobba upp lite puls på något av våra SATS ELIXIA-pass eller styrketräna i fräscha luftkonditionerade gym. Prisexempel - gruppträning på familjehotell: 1 v. Mallorca, Sunwing Alcudia Beach****+ Avresa från Stockholm 5/3 2016.   

fr. 3 500:-

Hurtigruten: Antarktis och Chile

Ta chansen att uppleva Antarktis och de Chilenska fjordarna med Hurtigruten. På den här expeditionen får du uppleva det bästa längs Patagoniens kust och de vackra fjordarna i Chile, den vilda naturen, det unika djurlivet och det mytomspunna Kap Horn. Men inte nog med det, sen sätter fartyget kurs för att utforska Antarktis och möta pingviner, sälar och valar i dess rätta natur. Vill du ha mer information om kryssningar och få hjälp med din bokning? Skicka en intresseförfrågan så kontaktar vi dig!  Prisexempel: Hurtigruten 15 dagar (ord. pris fr. 52.895:-)

fr. 41 564:-

Alla resor hos Resia

Res till en storstad

Njut av en härlig weekendresa. Här kan du boka en prisvärd storstadsresa.

Vinn din drömresa!

Med bingospelet Resechansen kan du ta dig ut i världen för bara 12 kronor.

Våra resespecialister

Möt våra duktiga resespecialister! Ta del av deras inspirerande resetips och få hjälp med din bokning.

Evenemang & Nöje

Musikal, teater, opera eller konsert. Boka din nöjesweekend här.

Presentkort

Den perfekta presenten. Mottagaren väljer resa, hotell, musikal m m.

Rundresor

Rundresa med en färdledare som guidar dig, ger dig mer utav resan.

Boka semesterresa

Besök en av våra resebyråer, ring oss på 0771-92 92 92 eller boka på resia.se

Boka affärsresa

Besök en av våra resebyråer eller ring oss på 0771-91 91 91

Boka möte, event & konferens

Besök en av våra resebyråer eller ring oss på 0771-93 93 93

Sista minuten från

Alla
 • Alla
 • Stockholm
 • Göteborg
 • Malmö
 • Köpenhamn
Se alla Sista minuten
Inga resor från denna avreseort

Reseinspiration

Hallins Reseblogg

Besök Hallins Reseblogg för inspiration och tips. Läs mer.

Resia på Facebook

Gilla oss på Facebook. Du får bra restips och roliga tävlingar.

Följ Resia på Instagram

Härliga bilder och mängder av restips!

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp