Boka billiga flyg med Air France

Hos Resia kan du boka flygresor med Air France och KLM. Båda dessa flygbolag tillhör de äldsta i världen och grundades innan andra världskriget.  Fram till 2003 var de separata flygbolag men har efter detta ingått ett samarbete med varandra. Efter denna sammanslagning har ytterligare bolag anslutit, genom joint venture, till alliansen; Delta Airlines (2009) och Alitalia (2010). Idag är alliansen det största transatlantiska samarbetet i världen med fler än 250 flygningar om dagen.

Air France KLM gruppen är också medlemmar i SkyTeam alliansen, vilken består av 19 medlemmar. Tillsammans erbjuder de över 15 000 dagliga flygningar till 1000 destinationer i nästan 200 länder.

Flyg till mer än 200 destinationer med Air France/KLM, boka hos Resia

Flyg till hela världen med Air France-KLM

Den första flygningen för KLM gick mellan London och Amsterdam år 1920 med en Airco DH 16. Medan Air France från början var ett bolag med fokus på postleveranser.  Dock redan 1946 kunde flygbolagen stoltsera med de första reguljärflygen mellan Europa och Nord Amerika.

Idag består flottan av 573 flygplan som tillsammans flyger till 243 destinationer över hela världen. Med Air France  KLM kan du smidigt ta dig mellan Skandinavien och Paris/Amsterdam men även till populära destinationer som exempelvis Miami, Las Vegas, och Rio de Janeiro.

Ett gratis bagage och mat och dryck på långflygningar med Air France/KLM boka direkt via Resia

Fördelar med Air France-KLM

När du väljer att boka Air France-KLM hos Resia får du som passagerare tillgång till flertalet fördelar. Bagagereglerna varierar beroende på biljettyp.

Utöver det ingår gruppen, som ovan nämnt, i SkyTeam där man som passagerare och medlem får möjlighet att samla poäng som sedan kan användas bl.a. till uppgraderingar och gratisresor. Ju oftare du flyger, desto billigare blir det.

Air France/KLM satsar på hållbar utveckling för framtiden

För en bättre värld

Air France KLM gruppen har under en längre tid eftersträvat en hållbar utveckling och var 2005 den enda flygtransport-grupp som inkluderades i Dow Jones hållbarhetsindex. Gruppen har även fortsatt på den banan och har i nio år hamnat högst av alla flygbolag på denna lista.

Utöver det har flygbolagen även utvecklat system för att återanvända delar, använda lättare säten och var även först ut med att flyga en KLM Boeing 747 på 50% bio-bränsle och 50% flygbränsle.

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp