Airtours

Genom Resia kan du ta del av resor arrangerade utav Airtours och uppleva fantastiska platser i länder så som Italien, England, Grekland, Förenta Arabemiraten och många fler.

Airtours med sitt härliga utbud av charter, rundresor och cityweekends, räknas idag som Sveriges femte största researrangör. Airtours är ett starkt privatägt företag som inte äger sina egna hotell eller flygbolag utan lägger istället tyngden på att hitta det bästa för resenären. Priset är inte deras största fokus utan Airtours strävar efter största möjliga kundnöjdhet och det visar de genom att erbjuda unika handplockade hotell på de mest attraktiva och intressanta platserna och destinationerna.

 

 

 

Boka Charter

Alla
  • Alla
  • Stockholm
  • Göteborg
  • Malmö
  • Köpenhamn
Inga resor från denna avreseort Se alla Charterresor

Sista minuten från

Alla
  • Alla
  • Stockholm
  • Göteborg
  • Malmö
  • Köpenhamn
Inga resor från denna avreseort Se alla Sista minuten
Stort utbud av weekendresor. Boka genom Resia.

Härligt utbud av weekendresor

Det som karaktäriserar Airtours allra mest är deras utbud av weekendresor. I denna kategeorin tillhör de den största arrangören i Sverige. Från Landvetter, Arlanda, Köpenhamn/Malmö-Sturup kan man välja bland 37 storslagna städer runt om i Europa eller varför inte uppleva underbara NewYork. Airtours cityresor avgår året runt och möjligheten att välja sin personliga klassificering finns.

Boka sol & bad resor till medelhavet med Resia.

Sol & bad

Det är med stor noggrannhet som Airtours valt ut sina favoriter bland många sol- och bad-destinationer i Europa. Här finns ett härligt utbud med resor till Grekland, Kroatien, Turkiet, Cypern, Sardienien, Mallorca och Maltas alla smultronställen. Med Airtours organiseade sol och badresor är det de handplockade hotellen och den utmärka servicen som gör din resa till en charter utöver det vanliga.

Otroliga smakupplevelser i Chiantiområdet i Toscana, boka det genom Resia.

Otroliga upplevelser med Airtours rundresor

Upplev otroliga rundresor till Airtours olika destinationer i Europa. På dessa resor får du tillgång till skandinavisktalande guider och fokusen ligger myckt på natur, historiska, kulturella och sensuella smakupplevelser. Exempel på otroliga rundresor du har möjigheten att åka med på är rundresan till Chiantiområdet i Toscana. 

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp