Apollo

Apollo står för det bredaste charterutbudet och genom Resia kan du ta del av det.

Det finns mycket att lära och se här i världen. Att bli rik på upplevelser behöver inte vara dyrt. Ofta är det de små sakerna man minns efteråt, atmosfären på den lokala restaurangen och det oväntade kvällsdoppet för att nämna några. Apollo har många platser att längta (och längta tillbaka) till.

Kärnan i Apollo har sedan start speglats av Grekland som var deras enda och första destination dem erbjöd. Däremot har den nyfikne arrangören Apollo har expanderat stort i sitt utbud och du finner idag resor över hela världen, vilket har gjort verksamheten till Sveriges tredje största. Apollo äger sitt eget flygbolag och lägger också därför mycket vikt på ett hållbart resande. Det hållbara resande dem långsiktigt arbetar med handlar inte bara om att minska den negativa miljöpåverkan i luft och på mark utan också om det sociala ansvaret. I den sistnämnda aspekten är både arbetsvillkor och barnskydd enormt viktiga frågor Apollo kontinuerligt arbetar med och det i form av stöd, utbildning och tydliga krav på partners.

 

Boka Charter

Alla
  • Alla
  • Stockholm
  • Göteborg
  • Malmö
  • Köpenhamn
Inga resor från denna avreseort Se alla Charterresor

Sista minuten från

Alla
  • Alla
  • Stockholm
  • Göteborg
  • Malmö
  • Köpenhamn
Inga resor från denna avreseort Se alla Sista minuten
Apollo

Upptäck Apollos sommarresmål!

Apollo tar dig till alla de finaste resmålen i sommar. Det gäller bara att bestämma sig var du vill resa. Vill du bli rik på upplevelser kan Turkiet vara rätt val. Kroatien har sin alldeles egna Riviera med osannolikt fint vatten. Cyperns långgrunda stränder och stora utbud av aktiviteter lockar barnfamiljer. Eller hitta lugnet någonstans på Svarta Havets strand i Bulgarien. Säkert är i alla fall att ingen tar dig till fler Mamma mia-öar i Grekland än Apollo. Hitta din sommardröm.

Res till Grekland med Apollo

Det ska vara lätt att hitta rätt boende med Apollo

En semester ska kunna se ut på många olika sätt. Att ha friheten att välja tycker Apollo är en viktig del av upplevelsen, och finns bara en dröm är det mesta möjligt. Det ska vara lätt att hitta rätt boende. Hos Apollo finns det utmärkt åtta olika boendekategorier för att du lätt ska hitta din.

Beach som ligger precis på eller intill en härlig strand. Family är extra mysiga hotell som våra barnfamiljer har bott på och rekommenderat. De mest bekväma hotell du kan tänka dig, där alla måltider ingår, får du när du bor på All Inclusive. Bara hotell som fått högsta betyg av Apollos gäster kan bli Apollo Clubhotell. Välj ett miljöcertifierat Trevelifehotell om du vill fortsätta att leva miljömedvetet under semestern. Varva strandliv med massagebehandlingar när du bor på Spa. Bo med familjen i en Villas med egen pool. Med oöverträffad boendestandard, servicegrad och stämning semesterar du på Apollos Exclusivehotell.

Boka din Apollo- resa hos Resia!

 

Apollo All Inclusive

Apollo All Inclusive

Att bo på ett hotell med All Inclusive innebär inte bara massa god mat under semestern - det är framför allt bekvämt och mycket prisvärt. Du äter och dricker nästan precis hur mycket du vill och behöver inte ägna en tanke åt notan. Lägg istället din energi på att umgås och ha kul ihop med familjen på semestern.

Apollo samarbetar alltid med lokala All Inclusive-hotell på varje resmål. Det kan exempelvis innebära stor variation på maten och hög personlig service. Eftersom detta koncept är så omtyckt har Apollo valt att utöka sitt utbud. Apollo har över 100 All Inclusive-hotell och de finns på nästan alla Apollos resmål. Apollo har också väldigt många hotell där du kan välja att köpa till All Inclusive som extra tillval.

En resa till Parga med familjen

Apollo Family

Apollo Family-etiketten innebär extra mysiga hotell som barnfamiljerna rekommenderar. På Family-hotellen trivs barnfamiljerna särskilt bra.

På Apollos Family-hotell är det lätt att umgås och här finns allt som behövs för att semestern ska bli så bra som möjligt, för både barn och vuxna. Lägenheterna är lite större och rymligare. Hotellet har alltid fint poolområde, såväl för korta som långa människor. Det finns barnsektion eller barnpool samt lekplats för de riktigt små.

Alla Apollos Family-hotell har fasta barnpriser! Barnpris innebär fast pris för barn och ungdomar 2-17 år (på vissa resmål 2-11 år) som sover i extrabädd och reser med minst två fullt betalande personer. Lägger du bara till lite extra kan du på flera hotell också få All Inclusive.
 

Apollo kan Grekland

Apollo Travelife

Söker du efter den goda resan?Den som skänker dig som resenär välbehövlig vila och stimulans. Den som bidrar till att så många som möjligt av oss kan komma ut och se världen och därmed förstå den lite bättre; hur människor i olika kulturer tänker och känner. Den goda resan gör detta till minsta möjliga kostnad för vår gemensamma miljö och framtid.

Apollo har funderat på hur de som researrangör kan bidra med hållbar utveckling inom turismen. Turismen måste vara uthållig, inte enbart miljömässig utan även socialt och ekonomiskt. Apollo samarbetar också med flera organisationer för att uppnå detta.

Apollo erbjuder ett antal Travelife-hotell runt om i världen och de arbetar aktivt för att kunna erbjuda ännu fler. Travelife-hotell är certifierade enligt ett erkänt miljöcertifieringssystem, där uppföljning och rapportering sker till och av den certifierande organisationen.
 

Apollo Duo

VIll man resa iväg på tu man hand tillsammans med en kär vän eller partner så skulle det optimala valet vara att bo på ett av Apollos Duo hotell. Dessa hotell är nämligen anpassade för just den målgruppen och har en åldersgräns på 16 år. Är en alternativ för er som vill komma iväg med en partner eller bästa vän på en vuxenresa.

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp