Boka billiga flyg med Austrian Airlines

Resia samarbetar med Austrian Airlines och när du bokar via oss får du fördelen av att kunna jämföra Austrian med alla andra flygbolag, och det kostar dig inget extra alls. 

Austrian Airlines, med huvudkontor i Wien, är Österrikes största flygbolag. Det grundades den 30 september 1957 men har anor längre tillbaka i tiden än så då Österrike var först med att etablera en internationell reguljärlinje, den gick mellan Wien och Kiev.

Den 26 mars 2000 gick Austrian Airlines med i Star Alliance, den största flygbolagsalliansen i världen, och från och med 2009 är flygbolaget även en del av Lufthansa gruppen. Dessa utökade samarbeten ger idag Austrian en möjlighet att erbjuda samtliga passagerare en stor bredd av destinationer och smidiga anknytningar.
 

Flyg till mer än 130 destinationer med Austrian, boka nu hos Resia

Knutpunkten mellan öst och väst

Idag flyger Austrian Airlines till omkring 130 destinationer världen över, med ett fokus på Central- och Östeuropa. Med det strategiska läget i mitten av Europa blir detta flygbolag den givna knutpunkten där öst och väst möts. Flyg smidigt och enkelt på semester eller till affärsmöten i Mellanöstern, med fler än 40 destinationer i den här delen av världen är Austrian det självklara valet.

Genom sitt partnerskap med Lufthansa har Austrian idag även utökat sitt nätverk i hela världen. Genom den centrala knutpunkten med bara 25 minuters bytestid har det aldrig varit lättare att resa, både som privatperson och som företagskund.
 

Underhållning, fritt bagage och dryck, fördelarna med att boka Austrian hos Resia är många

Fördelar när du flyger Austrian

När du reser med Austrian Airlines har du tillgång till web check-in och dryck under resan. Som passagerare hos Austrian Airlines får du även alltid tillgång till förstklassig filmunderhållning. På långflygningar är underhållningen valbar och lättstyrd via touch screens. Den senaste utvecklingen är att samtliga av deras långdistansflygplan har fått bekvämare, hightech säten. Allt för att underlätta och göra resan så bekväm som möjligt.

Som ovan nämnt är Austrian Airlines en del av Star Alliance, vilket ger dig som passagerar fördelarna till smidiga byten och tryggheten i ett stort nätverk. Du har även möjlighet att samla på dig poäng för samtliga flygningar med Star Alliance-flygbolag och byta in dessa mot gratis flygresor och uppgraderingar.
 

Teknisk utveckling hjälper Austrian att dagligen minska sina utsläpp

För en bättre värld

Austrian Airlines har tagit till sig av de stora miljöpåverkningar flygindustrin har på vår jord. Flygbolaget har i flera år eftersträvat att kontinuerligt minska sina koldioxid-utsläpp.

Tekniska utvecklingar i kombination med en optimering av flygrutter har gjort att Austrian kan stoltsera med allt mindre utsläpp. I framtiden räknar de med att kunna minska utsläppen ytterligare med hjälp av lättare flygplan och mer effektiva motorer.

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp