Azamara Club Cruises

Azamara Club Cruises är uppbyggt runt fyra grundpelare: Extraordinär service, mat och vin i världsklass, hälsa och välmående samt spännande destinationer världen över. Fartygen är mindre och kan därför besöka fler resmål som de större fartygen inte kan nå. På Azamara Club Cruises, vet vi att det tar tid att verkligen uppleva en destination. Därför erbjuder vi flera sena kvällar och övernattningar på våra destinationer världen över så att du verkligen får chansen att uppleva den lokala kulturen.

Med engelsk butlerservice för våra gäster som bor i sviter, eget " All Inclusive koncept", enastående servicenivå och en fantastisk intim atmosfär gör att inte många kan mäta sig med Azamara Club Cruises. Den höga graden av personlig service i kombination med en ordentlig dos av välförtjänt lyx får gästerna att känna sig sedda, utvalda och unika.
 

Boka Azamara Club Cruises via Resia

Mindre fartyg med stort fokus på destinationer

Azamara Club Cruises är det perfekta rederiet för dig som vill ha en unik kombination av spännande destinationer och vackra fartyg samtidigt som du reser i otrolig komfort. Atmosfären ombord är avslappnad och informell, samtidigt som servicen och faciliteterna är i toppklass. Detta tillsammans med bekväma hytter i olika kategorier och ett stort utbud av aktiviteter och restauranger gör både dagarna och nätterna till en oförglömlig upplevelse.

Azamaras mindre fartyg tar endast 700 gäster och lägger till i hamnar som de större fartygen inte kommer in till. På många av våra destinationer ligger fartyget dessutom övernatt så att du som gäst får chansen att uppleva destinationen även under kvällstid. Missa inte heller våra unika utflykter som tex, att testköra en Ferrari i Rom, dricka te på Burj al Arab, spendera en kväll med det kungliga hovet i St. Petersburg eller kanske avsluta dagen med en kvällstur med gondol i Venedig!

Boka Azamara Club Cruises via Resia

Servicen gör skillnaden!

Den som sa: "Det är skillnad mellan att leva och att leva gott", måste ha varit på en kryssning med Azamara Club Cruises. Azamara Club Cruises tar service till en ny nivå, vare sig det är i hytten, vid poolen, i vårt spa eller i en av våra restauranger. Vår personal ger det lilla extra för att våra gäster ska få sin kryssning precis som de önskar.

Med extra service som:

  • All Inclusive-koncept ombord
  • SPA-behandlingar i hytten
  • Morgonrock i hytten
  • Engelsk butlerservice för alla svitgäster
  • Två fantastiska temarestauranger
  • 2:1 gäst/personal 
  • En gratis unik utflykt som endast erbjuds till Azamaras gäster
  • Specialpaket till hytten t.ex. ”Movietime” med popcorn och film

 

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp