Box Office

Box Office är störst i Sverige på att sälja biljetter till evenemang i London, New York, Paris, Prag, Wien, Barcelona m.fl. De erbjuder också nöjespaket med show och hotell i Stockholm och Göteborg.

Boka dina evenemang innan du reser - ett enkelt och prisvärt sätt att planera semestern!

 

Box Office ingår i Resia Travel Group AB.
 

Boka dina fotbollsbiljetter via Box Office.

Fotboll i världsklass

Hos Box Office hittar du fotboll i världsklass - La Liga, Ligue 1, Serie A och Premier League! Hos dem kan du köpa fotbollsbiljetter och fotbollspaket till de största lagen i den spanska-, franska-, italienska- och engelska ligan.


När lag Box Office säljer biljetter till kvalificerat sig för Champions League, Capital One Cup, Europa League, FA Cup eller Spanish Super Cup säljer de även biljetter till de matcherna.

Boka dina biljetter till evenemang via Box Office.

Nöje från Broadway till West End

Box Office har biljetterna till musikaler som Mamma Mia, Les Miserables, Dirty Dancing, We Will Rock You, Sound of Music, Lion King, Lord of the Rings, Chicago och Phantom of the Opera m.fl. De har också biljetter till Moulin Rouge i Paris, Mozart och Strauss i Wien, opera i Verona, Prag och La Scala i Milano.


I London har vi specialpris på många av de föreställningar som ges, priser du bara kan få om du köper dina biljetter innan du åker. Box Office har också biljetter till de stora konserterna som spelar på Wembley.


Även på många föreställningar i New York lönar det sig att köpa biljetterna hos Box Office – du får ofta bättre priser än du får direkt hos teatern. De har även färdiga paket med show och boende för de största föreställningarna som visas i Stockholm och Göteborg.

Biljetter till sevärdheterna på din resa bokar du via Box Office.

Sevärdheter världen över

Oavsett om du är i Barcelona, London, Paris, Prag eller New York så hittar du de bästa erbjudandena här. Lunch- och middagskryssning på Seine, Themsen eller Hudson River. Sightseeing i Harlem eller Versailles. EuroDisney, Madame Tussauds, Tower of London, London Eye, samt en mängd olika nöjes- och djurparker. Hos Box Office kan du boka biljetter till de mest populära sevärdheter som Harry Potter Studio, Chelsea Flower Show och Edinburgh Military Tattoo.

Biljetter till Formel 1 bokar du hos Box Office.

Övrig sport

Upplev spänningen av Formel 1 Live och köp biljetter via Box Office.

Köp dina NFL-biljetter till Wembley innan du reser.

Vid förköp av biljetter behöver du inte oroa dig för långa köer och du kan använda din värdefulla semestertid till annat.

Boka transfer för din resa hemma.

Transfer innan resan

Köp din transfer hemifrån redan innan du åker, ett enkelt och prisvärt sätt att ta sig mellan flygplatsen och city. Vid förköp av transfer slipper du stå i långa köer vid biljettautomaten eller fundera på hur du enklast och bekvämast tar dig till city.


Hos Box Office kan du även köpa dina färdbiljetter – Travel Cards – innan du åker. Det är ett prisvärt och enkelt sätt att bekvämt ta sig fram med buss och tunnelbana. Vid förköp av Travel Cards slipper du stressen med att hitta ett inköpsställe på plats och du behöver inte heller oroa dig för långa köer.

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp