Boka billiga flyg med BRA

Hos Resia kan du boka BRA och samtidigt utan extra kostnad jämföra priser med övriga flygbolag.

BRA är det nationella flygbolaget med fokus på inrikesflyg. Flygbolaget grundades redan 1981 men då med verksamhet inom taxi-, skol- och fraktflygningar. Idag flyger dock flygbolaget till flertalet städer inrikes samt även ett fåtal utrikesdestinationer.  Det är genom BRA som Bromma flygplats har återuppstått som en av Sveriges största flygplatser i och med att de inledde reguljärtrafik där 1992.
 

Res billigt inrikes med Malmö Aviation, boka nu hos Resia

Flyg smidigt inrikes med BRA

BRA tar dig smidigt och snabbt över hela Sverige. Självklart ligger huvudfokus på inrikesflyg för detta bolag, men de tar dig även direkt till våra grannländer; Finland och Danmark.

Genom att de nu också flyger till Bryssel kan du även med BRA smidigt ta dig ut till resten av Europa och världen. Vill du dock hålla dig inom Sverige erbjuds smidiga flyg till bl.a. Göteborg, Umeå, Kalmar och Visby.

Spara tid när du flyger från den smidiga flygplatsen Bromma med Malmö Aviation

Alltid när du bokar BRA

BRA har blivit utsedd till Sveriges punktligaste flygbolag och genom att de har Bromma som hub sparar du som passagerar in tid på de snabba flöden en mindre flygplats erbjuder.

Flygplatsen är dessutom lättillgänglig med sitt läge nära Stockholm city. När du flyger med BRA får du alltid något gott att äta och dricka och givetvis har du tillgång till tidningar ombord.

Svenska fotbollsförbundets officiella flygplan finns hos Malmö Aviation

En bättre värld med BRA

2009 blev BRA det första reguljärflygbolag att miljöcertifieras. Flygbolaget genomför bl.a. ”gröna flygningar”, vilket innebär ett fokus på att flyga så energisnålt som möjligt. Detta görs genom att flygplanet saktar in och glidflyger istället för att använda onödigt mycket bränsle. Utöver det arbetar BRA kontinuerligt med att minska nivån av buller deras flygplan orsakar, och idag använder de den flygplansmodell som bullrar minst i sin klass.

BRA är förstahandsval för flertalet idrottsorganisationer och deras SE-DSU är Svenska Fotbollsförbundets officiella flygplan och pryds av deras färger.
 

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp