Celebrity Cruises

Celebrity Cruises erbjuder sofistikerade kryssningsupplevelser i det övre segmentet. Rederiet kännetecknas av personlig service, exklusiva fem-stjärniga restauranger och extra fokus på avslappning, design samt god mat och dryck från hela världen.

Strosa mellan de exklusiva däcken och låt dig förtrollas och imponeras av elegansen och det stora utbudet av nöjen, bekvämligheter och ett av de sju havens största SPA-avdelning. Genom att boka Aqua Class, kan du ta det ett steg längre. I denna klass ingår bland annat tillgång till Aqua Spa Relaxation Room och Persian Garden och Aqua Class alldeles egen restaurang Blu, som erbjuder exklusiv och nyttig mat.  Oavsett om man föredrar att utforska antika världsarv eller om man vill njuta av folklivet på ett trottoarkafé eller koppla av i lyxig bekvämlighet ombord är en kryssning med Celebrity en oförglömlig upplevelse. Det är därför tidigare gäster och det ansedda resemagasinet Condé Nast Traveller rankar dem bland de bästa i världen. Upptäck själv vad det är som gör Celebrity så unikt.
 

Celebrity Cruises

Avslappnad semester

Celebrity Cruises fartyg är bland de mest moderna i världen där komfort och utmärkt service prioriteras på alla plan. Vi vill erbjuda en avslappnad och rofylld semester där du själv väljer hur du vill tillbringa dagen.
Hitta din inre balans och harmoni på världens största och lyxigaste flytande spa-avdelning. Här finns behandlingarna som ger välbefinnande en helt ny innebörd.  Oavsett hur du varvar ner är målet att du ska känna dig avslappnad, pigg och fräsch. Vill du vara mer aktiv, varför inte utmana dig själv och var med på ett tufft spinning pass med vacker utsikt över de sju haven eller med nästa destination i sikte?

Självklart kan du också njuta av det som kännetecknar en riktig kryssning: förstklassig service, god mat och dryck, fantastisk underhållning, lärorika och roliga aktiviteter, svalkande pooler och nya spännande destinationer nästan varje dag!
 

Celebrity Cruises

Solstice – klassens fartyg – en klass för sig!

Vi har haft den ultimata upplevelsen för ögonen när vi har försett Solstice -fartygen med det bästa av livets goda. Allt från prisbelönta restauranger, stort och lyxigt spa till unika miljöer såväl inne som ute. Vi vill att du ska ha en rofylld semester och erbjuder därmed lite längre kryssningar än de flesta.  Just för att du ska kunna slappna av och slippa packa ihop när du verkligen slått dig till ro och vant dig vid det härliga livet ombord. Vi kallar det Modern Lyx.

Speciellt för Solstice-klassen är översta däck, The Lawn Club. Här finns en helt unik utemiljö med en stor gräsmatta där du kan spela boccia, kricket, eller varför inte njuta av en god picknick och känna gräset kittla mellan tårna. Vem hade trott att man kunde ha picknick ombord på ett fartyg långt ut till havs?

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp