Club Med

Njuter du också av en bekymmerslös semester, samtidigt som du  gillar aktivitetsfyllda dagar? Club Med har egna exklusiva resorter på över 60 fantastiska resmål världen runt. Resorter som erbjuder högklassiga möjligheter till avslappning och mängder av aktiviteter  för alla åldrar. Det bästa – du kan välja mellan aktiviteter för hela familjen, endast för dig själv eller alla tillsammans. På Club Med designar du din perfekta semester.

Det som alltid är inkluderat på Club Med resorter : 

  • Gourmetmåltider frukost, lunch & middag
  • Bordsdrycker inkl. Vin och öl
  • Öppen bar och snacks  samt kvällsunderhållning
  • Sportaktiviteter med instruktör
  • Barn under 4 bor gratis på skiddestinationer, barn under 6 år bor gratis på soldestinationer
     
Upptäck världen med Club Med

Upptäck världen

En utflykt under din vistelse på Club Med kommer att göra din semester alltmer unik. Professionella guider vägleder dig bland UNESCO:s världsarv (ex. Guilin, Kina), medan du upptäcker fantastiska underverk. Ta med familjen på och utforska lokal historia och kultur på långväga resmål, genom bekvämligheten av Club Med.

Boka skidresan via Club Med hos Resia.

Din perfekta skidresa

På din skidresa med Club Med ingår alltid skidlektioner och liftkort. För den skidintresserade  erbjuds de bästa destinationerna, och för dig som vill hitta på annat erbjuds även snöskor, vandring, slädåkning, stavgång, snöskoter, heliskiing och mycket mer.

Club Med erbjuder även speciella skidprogram för tonåringar.
 

En aktiv semester

Aktivitetsfylld semester

På Club Meds resorter ingår många olika aktiviteter på resorten. Aktiviteter för hela familjen (exempel: segling), aktiviteter för barnen (exempel: mini-tennis), aktiviteter för er par (exempel: golf), samt aktiviteter endast för dig (exempel: yoga och meditation).

På Club Med designar du själv din perfekta semester och du kan själv välja hur du vill spendera din tid.
 

Green globe

Green Globe

Ett Green Globe  International-certifikat är ett bevis på att våra semesterorter kämpar fär att tackla problem gällande miljö, samt sociala och kulturella utmaningar. Precis som vi försöker göra saker extra bra  för dig , vill vi på samma sätt hjälpa miljön.

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp