Countryside Hotels

Efter en lång arbetsvecka är ni efter ett par timmars bilfärd framme vid slottet. Åh, vad ni har sett fram emot den här weekendresan! Vänlig personal tar emot och visar er till rummet, där champagnen står på kylning. Du tappar upp ett bad, tänder några ljus och kliver i det varma vattnet. Snart serveras middagen. En underbar inledning på en underbar kväll.

Countryside Hotels består av en samling av privatägda hotell i de vackraste delarna av Sverige. De finns i anrika slott och herrgårdar, i sekelgamla värdshus och pensionat med härliga omgivningar och i vackra fjällgårdar med grästak. Många av hotellen har en lång och intressant historia och är en del av Sveriges kulturarv.

Varje hotell har sin egen charm och personlighet men alla har en unik karaktär. Bokar du en weekendresa till något av Countryside Hotels får du uppleva kvalitet och omtanke i lugna och rofyllda omgivningar.

Countryside Ulfshyttan

Mersmak av Sverige - med fokus på maten

Hotellen är mycket mer än bara boende. Restaurangerna är hjärtat i hotellens verksamhet. I köket samspelar lokala mattraditioner med gedigen kunskap och kärlek till det genuina och kulinariska.

Countryside Villa Kallhagen

Countryside Hotels bokningsbara paket

Varje hotell har en rad olika paket att välja på. Allt från gourmetpaket till romantikpaket, spapaket eller golfpaket. Valet är ditt.

Du bokar Countryside Hotels hos oss på Resia med personlig service och hjälp med att välja rätt hotellpaket. Ringer eller besöker någon av våra butiker. Välkommen att boka din weekendresa hos Resia!
 

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp