Detur

Följ med Detur till resmål som erbjuder något för alla!

Hos Resia kan du på ett lätt och effektivt sätt jämföra flera olika charterleverantörer och Detur är en av dem. Detur har arrangerat charterresor från Sverige sedan 2000 och är Sveriges femte största researrangör. Detur har specialiserat sig på resor till Tunisien och Turkiet och att alla ska få möjlighet att njuta till fullo ser Detur som enormt viktigt. Oavsett vad du vill göra på din semester, golfa, dyka eller bara sola och bada med familjen erbjuder Detur den absoluta drömsemestern. Detur har ett mycket brett hotellutbud med standard av alla kategorier till en låg prisnivå men av hög kvalité.

 

Boka Charter

Alla
  • Alla
  • Stockholm
  • Göteborg
  • Malmö
  • Köpenhamn
Inga resor från denna avreseort Se alla Charterresor

Sista minuten från

Alla
  • Alla
  • Stockholm
  • Göteborg
  • Malmö
  • Köpenhamn
Inga resor från denna avreseort Se alla Sista minuten
Solsäkra Tunisien kan vara just din drömresa. Boka hos Resia.

Resmålen du måste besöka på sommaren

Att välja resmål är kanske inte alltid det lättaste. I mötet mellan Europa och Asien har Detur funnit sitt Turkiet som lockar med gästfrihet, solvarma stränder och kryddiga dofter du alltid kommer att minnas. En klassiker är att prova på det turkiska badet "hamam". Badet är uppfriskande för både kropp och själ, och utmärkt för den som vill få en bra grund till den perfekta solbrännan. Det turkiska köket frambringar enastående smakupplevelser. Spelar du Golf är Belek golfens mecka och den perfekta platsen att öva golfsvingen på. På trendlistan har vi också det solsäkra sagolandet Tunisien. Där finns aktiviteter och upplevelser för alla. Ta dig förbi Star Wars-scenerierna och känn dig som Chewbacca eller någon av de andra kultfigurerna. Varför inte unna dig den där spa-avkopplingen du längtat efter hela hösten med lyxiga Thalassa- behandlingar som ursprungligen härstammar från Frankrikes kolonialtid. Beskåda lämningar från romarnas erövringståg eller ta en kamelritt i soluppgången. Valet är ditt!
 

Boka din golfesa med Resia

Golfresor till Turkiet &Tunisien

Detur erbjuder unika golfresor i både Tunisien och Turkiet. Med lång erfarenhet utav både hotell och golfbanor kan dem skräddarsy ett högklassigt golfpaket till ett lågt pris anpassat för just dig. Du som resenär på Deturs golfresor får under högsäsong hjälp av Deturs egna kunniga och svenska golfvärdar.

Boka din Deturresa hos Resia!

Rundresa till Kappadokien. Boka hos Resia

Åk iväg på rundresa

Vill man uppleva mer än bara sol och bad på en resa så kan Deturs rundresor vara något för dig. På dessa rundresor får du möjligheten att lära känna landets historia, besöka historiska platser och uppleva fantastisk natur. Under rundresan finns självfallet även tid till avkoppling och shopping.

 

Gületkryssningar med Detur. Boka hos Resia.

Gületkryssningar

En otrolig semesterupplevelse är att ta sig med på Deturs Gületkryssningar som avgår antingen från Bodrum eller Marmaris. På dessa kryssningar spelar det ingen roll om du är en kunnig seglarentusiast eller nybörjare, då du själv får möjligheten att bestämma ifall du vill delta eller bara njuta av seglingen. Förutom helpension och rymliga fina hytter så inkluderar dessa resor en besättning ombord som består av kapten, kock och matros. Antalet på besättningen beror helt på resesällskapets storlek. Det finns inget bättre sätt att njuta av den turkiska Rivieran och skärgården. På dessa kryssningar finns en otrolig möjlighet att uppleva en fantastisk vy så som delfiner, flygfiskar, fantastisk solnedgång och mycket mer och det från första parkett tillsammans med nära och kära.

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp