Fritidsresor

Fritidsresor är en av de största resebolagen i Sverige och har samlat på sig en bred och lång erfarenhet inom charterbranschen. Via Resia kan du luta dig tillbaka och på ett enkelt, tryggt och bekvämt sätt flyga från hela 16 avreseorter och ta del av Fritidsresor utbud.

Fritidsresor utmärker sig stort med sina olika boendekoncept som finns för att passa just dig och ditt resesällskap på bästa sätt. Dem erbjuder boende för alla smaker, allt ifrån det enkla till det lyxiga och moderna boendet. Idag finns även möjligheten att flyga nonstop charter till Thailand med Fritidsresor och det med världens mest miljövänligaste flyg – nämligen Dreamlinern.

 

 

 

Boka Charter

Alla
  • Alla
  • Stockholm
  • Göteborg
  • Malmö
  • Köpenhamn
Inga resor från denna avreseort Se alla Charterresor

Sista minuten från

Alla
  • Alla
  • Stockholm
  • Göteborg
  • Malmö
  • Köpenhamn
Inga resor från denna avreseort Se alla Sista minuten
Välj bland Fritidsresors alla boendealternativ. Boka hos Resia

Ett boende för alla

Blue Villiage- Väljer man att bo på ett av Fritidsresors Blue Villiage hotell så innebär det ett hotell som är beläget vid stranden, med stora poolområden för alla olika åldrar, hotellrum som håller hög klass och ett hotell med ett flertal varierande och prisvärda måltidspaket.

Blue Couples- Vill du resa tillsammans med din partner så är Fritidsresor Blue Couples hotell det mest optimala valet. Dessa hotell håller en mycket hög och moder standard på rummen och är designat för två.  Passa på och njut av det rofyllda poolområdet, gymmet eller gå på spa. Blue Couples hotellen har en åldersgräns på 16 år.  

Splash World- Bor du på ett av Fritidsresors Splash World hotell så får du uppleva ett hotell med ett helt eget vattenland. Dessa hotell håller alltid en klass på 3-5-stjärnor och passar utmärkt för barnfamiljen.  

Blue Star- Bo på Blue Star med familjen. På dessa hotell får du alltid en hög standard, stora poolområden och en rad familjeaktiviteter såsom bamse gympa och minidisco eller varför inte spendera tid med ditt barn och prova på massagesaga, där du och ditt barn turas om att ge varandra massage.

Sensatori- Det perfekta hotellalternativet för dig som är en riktig livsnjutare är Sensatori.  Dessa är något utöver det vanliga och här får du bo på ett 5-stjärnigt hotell och njuta av högklassig mat, spa, wellness och sportaktiviteter och det gammal som ung.

 

Kombinera din Thailandsresa med tema och sol & bad. Boka hos Resia

Få ut mer av resan

Vill du få ut mer av din semester och samla på dig fler minnen och upplevelser?

Då har du och ditt resesällskap möjligheten att genom Resia ta del av Fritidsresors 8500 olika möjligheter till kombinationsresor. Välj utifrån era intressen och favoriter för att utforma din extraordinära kombination av resa. Upplev både storstad och njut av sol & bad under samma resa. Eller varför inte kombinera en temaresa med sol & bad?

 

Boka Fritidsresor hos Resia!

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp