Gotlandsbolaget

Färja till Gotland - en kort resa långt bort

Gotlandsbolaget erbjuder snabba färjeturer mellan fastlandet och Gotland. Färjan från Nynäshamn till Visby tar ca 3 timmar och 15 minuter. Färjan från Oskarshamn till Visby tar ca 2 timmar och 55 minuter. Du bokar enkelt färjan till Gotland hos oss på Resia.
 

Mysiga Visby på Gotland

Rabatter och paketpriser

Barn och ungdomar till och med 25 år reser till rabatterat pris, liksom studerande och pensionärer. Grupper med minst tio vuxna kan också få rabatterat pris.

Vill du ta bilen med dig på färjan till Gotland rekommenderar vi alla+bilen-paketen, som är förmånliga paketpris för upp till 5 personer med bil eller 5 personer med bil och husvagn.
 

ta färjan från Oskarshamn eller Nynäshamn

Ombord på färjan

Färjeturen till Gotland ger tillfälle till några timmars avkoppling. Passa på att bara ta det lugnt, se en film, läs en bok och ät ett mål mat. Ombord på färjorna finns salonger och serveringar. Restaurangtorget är alltid öppet vid avgång och menyn är anpassad till tiden på dygnet. Ombord finns också bland annat skeppsbio, lekrum och trådlöst internet.

I butiken ombord hittar du ett varierat utbud av godis, glass, drycker, tidningar och andra kioskvaror. Det finns också ett utbud av gotländska delikatesser och souvenirer.

Köp med dig en bit av Gotland hem eller ge bort som present! Välj mellan bland annat te från Kränku, kryddor från Krusmyntagården, dressing från Sjausterkocken och annat smått och gott som är uppskattat från Gotland.

Välkommen att boka färjan till Gotland hos oss på Resia.
 

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp