Holland America Line – “Signature of excellence”

Redan 1873 avseglade fartyget "Rotterdam" för första gången från Holland i riktning mot Amerika och New York. Idag kryssar Holland America Line på mer än 300 destinationer spridda över hela världen. Fartygen är idag betydligt modernare, lyxigare och större – men man har värnat om att behålla känslan från en svunnen tid ombord.

Holland America Lines motto är att förhöja upplevelserna ombord. Utökad service ombord, kulinariska demonstrationskök, bekvämare sängar och ett bredare barn- och ungdomsprogram. Ett pågående arbete som fortsätter med ombyggnader av fartygens hytter, pooldäck, spa m.m.
 

Boka Holland America Line via Resia

En traditionell kryssningsupplevelse

Holland America Lines flotta består mestadels av lite mindre och medelstora fartyg. Fartygen är klassiskt marinblå och de yttre däcken ofta lagda med äkta teak. Senaste fartyget i flottan heter Nieuw Amsterdam och gjorde sin jungfruresa sommaren 2010. Ombord på alla Holland America Lines fartyg erbjuds du en femstjärnig, klassisk kryssningsupplevelse med inriktning på vila, avslappning, lyx och kulinariska upplevelser. Under åren som fartygen blivit större har allt fler aktiviteter tillkommit för alla åldrar.

Genom åren har den utsökta goda maten och servicen vunnit flera priser. Alla fartyg innehåller förutom huvud- och bufférestaurangen den fashionabla restaurangen ”Pinnacle Grill” som erbjuder en varierad meny med mycket fisk och skaldjur. Rederiets nyaste fartyg följer kryssningstrenden och erbjuder ytterligare alternativa restauranger.
 

Boka Holland America Line via Resia

För vem passar Holland America Line?

Har du ett stort matintresse, njuter av god mat och uppskattar den lugna, sköna stämningen ombord så är detta kryssningen för dig. Är du en resvan person som gillar att upptäcka nya platser är Holland America Line ett ypperligt val för dig då många rutter tar dig till ovanligt exotiska hamnar. Mycket av utbudet ombord är anpassat för par, men det finns även barn- och ungdomsklubbar för barnfamiljer. Alla åldersgrupper finns representerade bland gästerna även om många är lite äldre.

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp