Hurtigruten

Världens vackraste sjöresa oavsett årstid!

Upptäck Norges långa vackra kust ombord på något av Hurtigrutens 11 fartyg. Varje dag lämnar ett av fartygen Bergen på sin resa upp mot Kirkenes.

Varje årstid ger dig möjlighet att uppleva en Hurtigrutenresa i ett nytt ljus och på ett nytt sätt. Aktiviteterna ombord, utflykterna och den utsökta maten från Norway´s Coastal Kitchen i restaurangen växlar med säsongen och speglar årstiden.
Välj mellan en 12-dagars klassisk rundresa eller en av de kortare resorna på 6 eller 7 dagar. Eller varför inte plocka godbitarna och unna dig en weekend eller bara några dagar ombord på något av de vackra fartygen.

För mer information och inspiration klicka här. 

 

Boka din hurtigruten-resa hos Resia.

Resan är full av upplevelser

Den norska kusten är full av upplevelser. Delta i en eller flera utflykter och du får uppleva landskapet, djurlivet, historien och kulturen längs kusten på nära håll. Varje årstid ger dig möjlighet att följa med på nya utflykter.

Följ med på havssafari med ribbåt eller varför inte en härlig fjälltur i Tromsø? Det finns utflykter för alla smaker, både lugna och fartfyllda!

Kryssning med Hurtigruten. Boka hos resia.

2-12 dagar ombord på Hurtigruten

Välj själv hur länge du vill vara borta, vad du vill uppleva och vilken årstid du önskar resa.

Den klassiska resan med Hurtigruten startar i Bergen och tar dig upp till Kirkenes på 7 dagar, gör du resan omvänt tar den 6 dagar och väljer du hela resan tur & retur så är du ombord 12 dagar. Självklart kan du även resa med några dagar, då rekommenderar vi att du bokar paketet ”packat & klart” som innehåller en resa ombord på Hurtigruten på 1-2 dagar, hotellövernattning och flyg. Du får då uppleva så mycket som möjligt på få dagar.

Åk på kryssning med Hurtigruten. Boka hos Resia.

Upptäck unika platser tillsammans med Hurtigruten

Hurtigruten seglar även på Grönland, Svalbard och Antarktis. Upptäck spännande och unika platser dit få har färdats före dig.
Isbjörnar, pingviner, sälar och valar är bara några av alla djur du kan uppleva i deras rätta element. Följ med på en resa som ger dig minnen för livet.

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp