Boka billiga flyg med Iberia

Hos Resia kan du boka Iberia och samtidigt utan extra kostnad jämföra priser med övriga flygbolag.

Iberia är Spaniens största flygbolag och grundades den 28 juni 1927. Sedan dess start har mer än 600 miljoner passagerare flugit med dem och detta har resulterat i att idag är Iberia ett av de fem största flygbolagen i Europa. Iberia deltar även i samarbetet Oneworld och kan således tillsammans med ett antal andra flygbolag erbjuda flygturer till nästan 700 olika destinationer över hela världen.

Res smidigt till Latinamerika med Iberia, boka nu genom Resia

Med fokus på Latinamerika

Mer specifikt flyger Iberia grupp idag till över 101 destinationer i 38 länder. Men som ovan nämnt, genom partnerskap och allianser kan flygbolaget erbjuda lättillgängliga resor till en mängd ytterligare destinationer.

Framförallt erbjuder Iberia de smidigaste flygrutterna mellan Europa och Latin Amerika och givetvis mellan Spanien och övriga Europa. Iberia har en flotta på 215 flygplan och genomför varje dag runt 1000 flygningar.

Flera fördelar när du väljer Iberia hos Resia

Alltid när du flyger Iberia

Iberia ser till att ta hand om sina passagerare och på lång-flygningar utanför Europa ges tillgång till kuddar, filtar, hörlurar och underhållning. 

Genom att bli medlem i Iberia plus, kan du som kund snabbt tjäna in gratis flygresor, hotellnätter etc. Givetvis får du även poäng om du flyger med någon av Iberias partner-flygbolag. Iberia var faktiskt det första bolaget att erbjuda sina kunder ett bonusprogram i Europa.

Iberia hjälper till att utveckla användandet av biobränsle

För en bättre värld med Iberia

I en bransch där påverkan på miljön ofta är påtaglig har Iberia utmärkt sig genom sina ansträngningar för ett bättre samhälle. Som ett av tre flygbolag som inkluderats i Dow Jones Stoxx index föregår Iberia med gott exempel och har således blivit uppmärksammade för gott ekonomiskt, socialt och miljömässigt arbete.

Iberia har även i samarbete med den spanska regeringen och Airbus kommit överens om att utveckla och underlätta användandet av hållbart och förnybart flygbiobränsle.

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp