Kroatienspecialisten

Kroatienspecialisten är precis vad namnet beskriver, en specialist på resor till Kroatien, som kan bokas hos Resia.

Kroatienspecialisten erbjuder ett brett utbud av lägenheter, semesterhus, hotell, kryssningar och hyrbilar runt om bland Kroatiens mest omtyckta och populära platser. Att fokusen är Kroatien har många och enkla förklaringar. Kroatien är ett land som har ett brett utbud av upplevelser som passar de allra flesta i smaken. Landets invånare med sin underbara gästfrihet och den otroligt vackra naturen är faktorer som gör Kroatien till ett självklart val för många. Att det även är relativt billigt i landet och har omrking 2600 soltimmar om året uppskattas det med.  

Med Kroatienspecialisten kan man flyga till Kroatien från 7 avreseorter runtom i Sverige samt från Köpenhamn.

Boka din Kroatienresa med Resia

Se Kroatien från en skärgårdskryssning

Ett fantastiskt alternativ för din Kroatiensemester skulle kunna vara att ta sig ombord på Kroatienspecialistens populära och uppskattade skärgårdskryssningar. Genom dessa kryssningar får man möjligheten att uppleva en otrolig kuststräcka på 58 sjömil, 1183 öar, kristallklart vatten och en otroligt vacker kustvy.

Res till Kroatien med Resia.

Gruppresor skräddarsydda efter era önskemål

Är man en arbetsgrupp, skolklass, fotbollslag eller helt enkelt en större grupp som ska resa så kan Kroatienspecialisten utifrån era önskemål hitta skräddarsydda lösningar. Kroatienspecialisten hjälper er med allt från flyg, boende, transfer och vill du ha hjälp med exempelvis bokning av träningsarena och träningsmatch så löser dem det för er utan problem. Boka din resa med Kroatienspecialisten hos Resia!
 

Res tryggt och prisvärt. Boka genom Resia.

Prisvärt & tryggt med Kroatienspecialisten

För Kroatienspecialisten är det av stor vikt att deras resenärer känner sig trygga på plats. De engagerar sig därför mycket i deras seviceutbud som är indelat i tre kateorier;

Full service- På de destinationerna med full service har Kroatienspecialisten skandinavisktalande personal på plats som ser till att du får ut det bästa av din semester genom att förse dig med råd och hjälp om du behöver. Deras personalen träffar upp dig redan på flygplatsen.

Telefon service- På de destinationerna med telefonservice finns inte personal på plats, men du kan alltid komma i kontakt med skandinavisktalande reseledare via deras jourtelefonnummer. 

Lokal service- På de destinationerna med lokal service har dem inte egen personal, utan istället representeras dem av deras, engelsktalande samarbetspartners som gärna hjälper till om du behöver information eller goda tips. 

Även alla olika boendealternativ inspekteras med jämna mellanrum och det för att hålla en så hög nivå som möjligt, så att du som resenär känner dig nöjd och att du fått valuta för pengarna du lagt på din resa.  

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp