MSC Cruises

Kryssning – den nya tidens resform

Kryssningar blir allt mer populära och målgrupperna blir allt större för den nya tidens resform. Allt fler upptäcker fördelarna med att semestra med en kryssning, då du kan uppleva fyra eller fem länder under en semestervecka och besöka flera intressanta städer och härliga stränder. Och allt detta utan att byta hotellrum en enda gång! De stora fördelarna med en kryssning är bekvämligheten, valfriheten och möjligheterna. Antingen kan man stanna ombord på fartyget och ligga på soldäck och njuta, eller så kan man åka på en utflykt eller till stranden vid den destination man stannar till vid för dagen.
 

Njut av en härlig kryssning

MSC Cruises

Vill du ha en upplevelse med intryck som finns kvar hos dig långt efter du har varit på semester? En kryssning med MSC Cruises ger dig mer än bara en avkopplande semester; du får se och uppleva flera länder och flera städer under en och samma kryssning i kombination med det härliga liv du lever ombord på fartygen. MSC Cruises är ett italienskt rederi med världens mest moderna flotta och är välkända för sin ”state of the art” arkitektur på fartygen. Inredningen är innovativ när det gäller design och teknologi, samtidigt som den blandas med traditionella material och smakfulla färger för att få fram bästa möjliga atmosfär.

Besök vackra stränder på din kryssning

Avkoppling och aktiviteter ombord

En kryssning erbjuder en perfekt blandning mellan aktiviteter och avkoppling. På dagarna kan du t.ex. utan kostnad nyttja gymmet, spela bordtennis eller vara med på olika aktiviteter kring soldäck. Alternativet är självklart att bara ligga och koppla av i en solstol uppe vid poolen. Dessutom finns ombord på alla MSC Cruises fartyg en plats för lugn där du kan koppla av, samla nya krafter och finna ro i kropp och själ. Denna plats är Aurea SPA där du hittar allt från gym och massage till frisör och olika typer av skönhetsbehandlingar. För dig som vill ha ännu mer guldkant på tillvaron, finns MSC Yacht Club, ett kryssningskoncept ombord på MSC Fantasia och MSC Splendida som erbjuder det lilla extra av lyx. Vad sägs om privat butler 24 timmar om dygnet, härliga sviter, privat poolområde och mycket mer?

Vackra fartyg i MSC Cruises flotta

Underbara destinationer med MSC Cruises

MSC Cruises erbjuder kryssningar över hela världen. Som italienskt rederi är det i Medelhavet som man finner det största utbudet av kryssningar med MSC Cruises och där besöker de några av de mest populära destinationerna längs Medelhavets kuster. Det finns kryssningar i både östra och västra Medelhavet och i varje hamn finns flertalet spännande utflykter att välja bland. Besök öar som Korsika, Sicilien och Capri, promenera längs Venedigs broar och kanaler eller njut av sol och frihet på vit grekisk strand! Förutom Medelhavet kan du kryssa med MSC Cruises i Karibien, Norra Europa, Nord- och Sydamerika, och Sydafrika.

Boka din kryssning med MSC Cruises hos Resia!
 

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp