Nickes.Com

Vi är samarbetspartners till Resia och har varit verksamma sedan 1997 och vi inriktar oss enbart på sport och konsertresor. Med 16 års erfarenhet i sportresebranschen så är vi väldigt duktiga på bla fotboll, hockey och motorsportresor. Vi jobbar med 100 % kvalitetssäkrade biljettleverantörer såsom klubbar, arenor, banor och officiellt utsedda återförsäljare. Utbudet är varierat och via Resia köper du flyg, hotell och evenemangsbiljetter eller hotell och evenemangsbiljetter. Våra medarbetare är väldigt sportintresserade och vårt motto är att du som kund ska vara nöjd innan, under och efter resan.
 

Boka fotbollsresa via Resia

Fotboll

Tänk en pub i Manchester, en bar i Valencia, en kvarterskrog i Rom eller en bierstube i München. Kanske du inte förstår allt som sägs men stämningen går inte att ta fel på. Tröjorna, halsdukarna, sångerna – förväntningarna byggs upp minut för minut.

En stunds köande utanför något av Europas stora fotbollstempel, fram med biljetten och du är inne i händelsernas centrum. Fyllda läktare, storslagna tifon (som du kanske själv är del av) och ett tryck som närmar sig kokpunkten. Från läktarplats kan du följa alla löpvägar och spelalternativ med egna ögon.

Mål för hemmalaget och arenan exploderar. Du får en björnkram av den okände supportern på platsen bredvid och dras med i en öronbedövande storm av lycka. Efter slutsignalen är du nästan utmattad av alla upplevelser. Men nog finns det ork för en öl eller två och lite eftersnack?

En fotbollsresa ger minnen för livet. En varning måste vi dock utfärda: det blir snabbt beroendeframkallande inför nästa säsong…

Boka hockeyresa via Resia

Hockey

NHL är världens bästa hockeyliga med klassika lag som Boston Bruins, Chicago Blackhawks och Detroit Red Wings. Tänk dig New York och ett fullsatt Madison Square Garden med 20.000 åskådare och alla skanderar ”Lets Go Rangers” eller när en spelare gör ett hattrick (3 mål) och alla fans kastar in sina kepsar på isen!

Toronto är hockeystaden nummer ett i Kanada och här finns också ”Hockey Hall Of Fame” som definitivt är värt ett besök. Kombinera stränder och värme i LA med hockey och temaparker (Universal Studios, Disneyland m m). Vi gör drömmen till verklighet att se flera matcher under en och samma resa!

 

Boka din motorresa vid Resia

Motor

Nickes.Com går aldrig i depå! Under åren har vi genomfört lyckade bussresor till F1-loppen i Tyskland respektive Belgien, vi har haft motormiddagar med racingstjärnorna Jimmy Eriksson och Felix Rosenqvist, tagit våra resenärer bakom kulisserna i DTM och sett till att landets motorfans kunnat välja mellan ett högoktanigt utbud av evenemang i världens alla hörn.

Nu blickar vi framåt – och trycker gasen i botten! Vare sig du brinner för Formel 1, DTM, speedway, MotoGP, standardvagnar eller någon annan typ av motorsport är vi det naturliga valet. Vi har ett kontaktnät som ingen annan aktör på den svenska marknaden kan matcha. Vill du ha det där lilla extra, och se motorsporten från insidan - kanske rent av som gäst hos någon av de förare vi samarbetar med? Vi tar dig högst upp på prispallen!

Övrig sport

Har du hört Galenskaparnas klassiska radiosportlåt ”Bara Sport”? De sjunger om hockey, curling, bandy och golf m m! Man kan sammafatta vårt affärsområde Övrig Sport med att vi kan hjälpa till med nästan vad som helst. Vill du se NBA, NFL eller Baseball i USA så kan vi hjälpa dig. Vill du se handboll i Tyskland, basket i Barcelona eller det berömda travloppet Prix d ámerique i Paris så kan vi hjälpa till. Ingenting är omöjligt för oss!

 

Boka dina konsertbiljetter via Resia.

Konsert och teater

Tänk dig ett soligt Göteborg och det är några timmar kvar till Bruce Springsteen ska spela på Ullevi inför 65.000 åskådare. Stämningen är hög och folk njuter i parker och på uteserveringar inför kvällens rockkonsert. Eller vad sägs om ett fullsatt Wembley och på scen står Robbie Williams och hela publiken sjunger med i ”Let Me Entertain You”. Gillar musikaler så måste du besöka Broadway i New York eller West End i London och se en föreställning! Vi hjälper till med allt vad gäller konserter, musikaler, shower och teater.

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp