Boka billiga flyg med Norwegian

Hos Resia kan du boka Norwegian och samtidigt utan extra kostnad jämföra priser med övriga flygbolag.

Som Skandinaviens näst största flygbolag har Norwegian visat att det kan vara värt att se på flygbranschen med nya ögon. Som ett relativt sent grundat flygbolag, 1993, kom Norwegian in som en frisk fläkt med ett nytt mer konsumentanpassat koncept. Fokus har alltid varit på att erbjuda ett lågt pris under devisen ”alla ska ha råd att flyga”. Kort och enkelt, du betalar bara för det du vill ha.

Flyg till mer än 120 destinationer med Norwegian, boka nu hos Resia

Nu även långdistansflyg med Norwegian

Norwegian flyger till över 120 olika destinationer och har en flotta bestående av mer än 70 flygplan. De flyger både från Stockholm och Köpenhamn direkt ut till flera destinationer, främst i Europa.

Dock kan Norwegian nu även erbjuda långdistansflyg till Thailand och USA. För långflygningar används Boeing 787s ”Dreamliner” och annars används främst Boeing 737-800. På många av Norwegians flygplan kan man idag se bilder av norska kända personer på fenan. Men där finns även bilder på kända svenskar, danskar och finländare. Av svenska kändisar kan vi bl.a. se Greta Garbo, Carl von Linné, Povel Ramel och Jenny Lind.

Betala endast för det du vill använda hos Norwegian, boka nu hos Resia

Betala endast för det du vill ha

Norwegian är ett lågprisbolag som strävar efter att du som kund inte ska betala för saker du inte utnyttjar. Genom kreativt nytänkande har flygbolaget lyckats utforma en affärsmodell mer anpassad för skandinaviska resenärer.

Norwegian var även det första flygbolaget i världen att erbjuda trådlöst internet ombord på europeiska rutter.  Genom att vara påläst om vad du betalar för får du som kund större valmöjligheter med hur du vill resa.

Norwegian flyger med bränsleeffektiva flygplan

En bättre värld med Norwegian

Norwegian arbetar aktivt för en mer hållbar utveckling och väljer därför främst nya och mer bränsleeffektiva flygplan. Genom att använda miljövänliga plan kan Norwegian hålla nere kostnaderna och på så sätt erbjuda dig ännu lägre priser.

Norwegian planerar för en enhetlig flygplansflotta och kommer då ha en av de mest moderna och miljövänliga flygplansflottorna i Europa. Norwegian har även ett stående erbjudande till myndigheterna att bistå dem gällande flygtransport exempelvis när det finns behov att flyga hem människor från utlandet.

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp