Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Lines flotta växer stadigt och med de två senaste fartygstillskotten; Norwegian Breakaway och Norwegian Getaway har kryssningarna fått en helt ny dimension. Här ligger ett stort fokus på ombordupplevelsen med högklassiga Broadway-shower t.ex Blue Man Group och Rock of Ages, ett stort antal restauranger, isbar, trevlig shopping, stort gym och SPA m.m. Norwegian Cruise Line erbjuder kryssningar i Västindien, till Hawaiiöarna, Panamakanalen, i Norra Europa, Alaska och i Medelhavet.

Kryssa med Norwegian Cruise Line och du erbjuds den allra största valfriheten och flexibiliteten  – slappa och ta det lungt i en solsäng vid poolen eller utforska varje hamn på ditt eget sätt. Med Norwegian Cruise Line handlar allt om att få vara sig själv, att få kryssa på sitt eget sätt!
 

Boka din kryssning hos Resia

Freestyle cruising

Freestyle Cruising innebär att atmosfären ombord är avslappnad och ledig. Det är till exempel helt valfritt när, var och med vem man äter med och det finns inga krav på hur man skall klä sig till middagen. Ombord finns mellan 14-28 restaurangval, alla av mycket god klass.  Om du önskar klä upp dig extra festligt en kväll under resan så anordnas minst en gång i veckan, en formell middag för alla som önskar. Som resenär väljer du också enkelt själv vilka aktiviteter du vill ta del av på de välutrustade fartygen och när. Utbudet är enormt.
 

Boka din kryssning hos Resia

För vem?

En kryssning med Norwegian Cruise Line passar de flesta som vill ha en aktivitetsfylld semester i en avslappnad atmosfär. Medelåldern ombord är relativt låg, rederiet lockar många par i yngre medelåldern och mycket barnfamiljer då de erbjuder ett stort antal aktiviteter och mycket bra underhållning både dag- och nattetid.

Norwegian Getaway, Norwegian Breakaway och Norwegian Epic har även ett område med mindre och modernt utformade hytter speciellt anpassade för singelresenärer. Utöver tillgång till en gemensam lounge kryssar singelresenärerna till ett reducerat pris. De flesta passagerarna är amerikaner, men antalet resenärer från andra delar av världen växer stadigt.
 

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp