Princess Cruises: “Big Ship Choices – Small Ship Feeling

Trots att de flesta av Princess fartyg är stora har man ändå lyckats skapa en intim känsla ombord bland annat genom många små restauranger och flera poolområden, vilket gör stämningen mer familjär. De flesta av fartygen är byggda på 2000-talet, en ny flotta med fartyg som är utrustade med alla tänkbara moderna faciliteter. Samtidigt värnar Princess Cruises också om sina historiska rötter med promenaddäck i teak och barer i klassisk maritim stil.

Att äta i någon av Princess alla restauranger är en fantastisk upplevelse. Alla restauranger ombord har ett eget kök och maten är i toppklass! De var också först med konceptet ”Movies under the Stars”:  att ligga eller sitta i en härlig solstol ute på däck, bli serverad popcorn av en trevlig kypare och se en bra film är den perfekta avslutningen på en härlig dag ombord på ett av Princess alla fina fartyg.
 

Royal Princess

Nya fartyg i flottan

I juni 2013 sjösattes helt nybyggda Royal Princess och sommaren 2014 kommer även hennes systerfartyg Regal Princess. Dessa båda jättar har världens första SeaWalk – en glasomgärdad gångväg hängandes utanför fartygets översta däck där du har fri sikt uppåt, utåt och 40 m ner mot havet! De har också ett större atrium än sina föregångare, ett flertal barer, pooler, en butiksgata, rymliga hytter och en mycket hög servicenivå.

På alla Princess fartyg finns också en tyst, lung och barnfri oas kallad ”The Sanctuary”. Här kan man ligga på sin solsäng, njuta av tystnaden och lugnet eller välja att få en skön SPA-behandling.
 

Royal Princes, The Sea Walk

Kryssningar över hela världen

Princess Cruises kryssar över hela världen. De har en oslagbar variation med mer än 150 olika rutter och 350 destinationshamnar. De var först att starta kryssningar i Alaska och har där även ett stort och brett utbud av Land Cruises (utflykter på land). Medelhavet, Norden, Karibien, Sydamerika, Panama, Asien, Alaska, Söderhavet, Canada eller Hawaii? Vilken del av världen drömmer du om att se?
 

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp