Boka billiga flyg med Qatar Airways

Hos Resia kan du boka Qatar Airways och samtidigt utan extra kostnad jämföra priser med övriga flygbolag.

På en halvö i Persiska Viken; Qatar, bildades Qatar Airways år 1993. Det är således ett av de yngre flygbolagen men har på kort tid vuxit och flyger nu till över 100 destinationer över hela världen. En nylansering av flygbolaget genomfördes 1997 och sedan dess har bolaget fått tilldelat sig flertalet priser och utmärkelser. Bland annat har de fått utmärkelsen Årets flygbolag och har även tilldelats ett 5-stjärnigt betyg av Skytrax.
 

Flyg smidigt till Maldiverna med Qatar Airways, boka nu genom Resia

Närmare till Maldiverna med Qatar Airways

Qatar Airways flyger med en av de yngsta och modernaste flygplansflottorna och har expanderat sina rutter med i snitt 30% varje år. Destinationerna blir således fler och fler och nuförtiden flyger de även med Airbus A380 Superjumbos, världens största flygplan.

För oss i Sverige flyger Qatar Airways mellan Doha och Stockholm flera gångar i veckan. Det gör det exempelvis lätt att flyga vidare till Maldiverna via Doha för oss och slippa långa väntetider och många mellanlandningar i Europa

Stort urval av mat och dryck när du bokar Qatar Airways hos Resia

Varför ska du resa med Qatar Airways?

Boka Qatar Airways hos Resia och du kan vara säker på att få fantastisk service. Är det något Qatar Airways är kända för så är det hur de tar hand om sina passagerare.

De har ett stort urval av mat och dryck. Givetvis har du även tillgång till ett stort utbud av underhållning ombord och du har även möjlighet att välja sittplats redan när du bokar flygresan.

Qatar Airways tar hand om både miljön och våra barn

En bättre värld med Qatar Airways

Qatar Airways har ett stort fokus på att lämna en bättre värld till framtida generationer. Bland annat utvecklas återvinningssystem för avfall både ombord deras flygplan men även på flygplatserna. Qatar Airways har också, i samarbete med andra organisationer, hjälpt till att städa stranden Al Wakra utanför Doha som en del av den årliga kampanjen Nationel Green and Clean Qatar.

Qatar Airways har även valts ut till IATA:s miljöutskott, där Qatar Airwas arbetar för att minska flygbranschens påverkan på miljön. Utöver rena miljöaspekter hjälper Qatar även till med att ta hand om våra barn. Bland annat erbjöd de föräldralösa barn att få följa med upp i luften. Tanken var att ge barnen en speciell upplevelse fylld med glädje, de flesta av dessa barn hade aldrig varit i ett flygplan innan.

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp