Royal Caribbean International

Bästa semestern - den som har allt!

Royal Caribbean erbjuder en kombination av både sol och bad-, storstads- och upplevelsesemester. Du bor på ett flytande hotell, packar bara upp resväskan en gång och vaknar upp på nya spännande destinationer varje dag. På vilken annan resa kan du både se fotboll på Camp Nou, känna historiens vingslag från Colosseum och promenera längs Croisetten i Cannes utan att spendera merparten av tiden i en trång flygstol?

Med avresor varje vecka året runt kan du välja mellan 300 destinationer världen över. Utforska paradisöar i Karibien, imponerande landskap i Alaska, Sydamerikas rika kulturliv eller ta del av Medelhavets magnifika arkitektur och historia, blandat med salta bad.
 

Brilliance of the Seas

Royal Caribbean – en fartygsklass för var smak

Royal Caribbean har 22 moderna och innovativa skepp i fem olika fartygsklasser vilket borgar för ett stort urval av kryssningsmöjligheter. Varje klass har något unikt för att passa just dig. Royal Caribbean kan också stoltsera med världens största kryssningsfartyg, Oasis of the Seas och Allure of the Seas med faciliteter och aktiviteter du aldrig tidigare har sett på de sju haven.

Royal Caribbeans fartyg är fullspäckade med underhållning och aktiviteter med allt ifrån stora Broadway-inspirerande musikaler till klätterväggar och bio. Fartygen har också ett stort urval av restauranger, välj mellan allt från exklusiva restauranger till mindre, mysiga matställen och bufféer. För dig som vill slappna av och ta det lugnt erbjuds flera poolområden och ett stort spaområde med allt som hör till.

Boka din kryssning hos Resia

Fullspäckat aktivitetsschema för barn - maximal avkoppling för förälder

Föräldrar vill ha avkoppling och barnen fullspäckat schema... Allt detta får du under ett och samma tak. Barnen kan aktivera sig i barnklubbar med utbildade ledare, medan föräldrarna tar en avkopplande stund i gymmet, en spabehandling eller slappar på soldäck. På så sätt blir alla nöjda. På utvalda fartyg finns också Adventure Beach; ett område speciellt för hela familjen med pool, roliga vattenaktiviteter och annat skoj.

Missa heller inte Shrek och hans vänner, som bjuder på exklusiv underhållning för både stora och små på utvalda fartyg.*

*Finns ombord på fartygen Oasis of the Seas, Allure of the Seas, Freedom of the Seas och Liberty of the Seas.

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp