Solresor

Solresor är en av Sveriges ledande charterarrangörer. Solresor erbjuder resor till allt ifrån traditionella charterresmål runt Medelhavet till långväga rundresor med reguljärflyg till exotiska destinationer.
Solresor är enda svenska researrangören till den portugisiska ögruppen Azorerna, sultanatet Oman samt Costa de Almería i spanska Andalusien. Dessutom har Solresor det bredaste utbudet till Förenade Arabemiraten.
 

Boka Charter

Alla
  • Alla
  • Stockholm
  • Göteborg
  • Malmö
  • Köpenhamn
Inga resor från denna avreseort Se alla Charterresor

Sista minuten från

Alla
  • Alla
  • Stockholm
  • Göteborg
  • Malmö
  • Köpenhamn
Inga resor från denna avreseort Se alla Sista minuten
Res på rundresa med Solresor, boka din resa hos Resia.

Rundresor

Solresor erbjuder rundresor till många av världens länder. Flygresan sker både med charter- och reguljärflyg och resorna är fyllda med stora upplevelser, lokal närhet och avkoppling. Flera rundresor avslutas med en skön sol- och badvistelse. Svensk färdledning ingår alltid.  Solresor erbjuder bland annat rundresor till Sydafrika, Kenya, Burma, Costa Rica, Spanien, Portugal och Förenade Arabemiraten. 

Månadens resmål hos Solresor

Månadens resa

Varje månad presenterar Solresor en extraordinär resa med fokus på upplevelser. Resan kan gå till ett befintligt eller nytt resmål och har ett särskilt utformat reseprogram. Resan har ett begränsat antal platser och sker oftast vid endast en avgång.

Solresor

Premiumresor

Solresor Premium - skräddarsydda resor för dig som tycker om att njuta av livet och önskar ett varierat och innehållsrikt program inom trygga ramar. På dessa gruppresor är alla välkomna - vare sig du reser själv eller i sällskap med andra. Du kommer att träffa många nya vänner under resan eftersom alla följer samma veckoprogram. På resmålen har vi valt ut spännande utflykter baserat på erfarenhet och omdömen från tidigare gäster. Premiumresor erbjuds på flera av Solresors resmål. 

Solresor

Träningsresor

Solresor har under många år erbjudit träningsresor på flera resmål, både sommar och vinter.

Gemenskap - All inclusive - Svenska instruktörer - Aktiv semester
Dessa ingredienser ingår i alla våra träningsresor. Resorna har olika inriktning och erbjuder olika träningsformer.
Några av resorna innehåller föreläsningar vilket innebär att du håller både kroppen och knoppen i trim!

Res med familjen, ett syskon, en kompis eller varför inte själv?

Solresor

Solresor Golf

Solresor har ett väl utvecklat golfprogram till flera destinationer runt om i världen. Genom Solresor Golf erbjuds prisvärda golfpaket på mycket välskötta banor bl a annat på Azorerna, Madeira, Kanarieöarna, Förenade Arabemiraten, Sydafrika, Algarve och Costa de la Luz. 

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp