Stena Line

Med Stena Lines färjor reser du bekvämt vattenvägen till Danmark, Tyskland och Polen. Stena Line är ett av världens ledande färjeföretag och de erbjuder flera avgångar dagligen på sina rutter Göteborg-Frederikshavn, Varberg-Grenå, Göteborg-Kiel och Karlskrona-Gdynia.

Punktlighet, kvalitet och moderna färjor är några av Stena Lines ledord. Väl ombord finns ett stort utbud av restauranger, shopping och aktiviteter. Ombord på Stena Lines färjor har du också tillgång till gratis internet.

Du kan köpa färjebiljett för att resa med bilen, i grupp, på kryssning eller som fotpassagerare.
 

Stena Line

Färja Göteborg-Frederikshavn

Resan tar 3 timmar och 15 minuter, så du hinner både roa dig, äta och dricka gott och handla billigt i butiken ombord på färjan innan det är dags att gå i land igen.

Passa på att koppla av under färden

Färja Varberg-Grenå

Färjan mellan Varberg och Grenå kallas ofta för "Legolandlinjen", vilket inte är så konstigt, då detta är snabbaste vägen till Legoland. 4 timmar och 15 minuter tar överfarten med färjan.

Njut av god mat

Färja Göteborg-Kiel

Resan till Kiel tar 14 timmar. Sköna timmar när du kan parkera bilen och låt färjans kapten köra. Ät gott, koppla av och umgås. Vakna utvilad , slipp stress och spara tid och bensin! Nästa gång du sätter dig i bilen är du redan nere i Europa.

Varför inte passa på att unna dig en skön stund på spa

Färja till Tyskland

Med färjan via Trelleborg–Sassnitz når du Tyskland och kontinenten på knappt 4 timmar. Parkera på bildäck och njut av några avkopplande timmar ombord med mat, shopping och vila. En färja trafikerar linjen och det går upp till en avgång per dag.

Färjerutten Trelleborg–Rostock är utmärkt när du vill ta det lugnt ombord och komma fram utvilad. Restiden på natten är 7 timmar och 30 minuter och du kan boka hytt eller sovstol så att du kommer fram utvilad. Dagtid går färjan på 6 timmar.

Från både Sassnitz och Rostock når du snabbt Autobahn och Europas alla smultronställen. Semestern kan börja!

Välkommen att boka dina färjebiljetter med Stena Line hos oss på Resia.

Färja Karlskrona-Gdynia

Resan till Polen och Gdynia tar 10 timmar och 30 minuter. Ombord på färjan njuter du av ledighet de luxe. En avkopplande spa-avdelning, mingelvänliga barer, en fulladdad butik, dansgolv med svängrum och restauranger för alla smaker gör det lätt att trivas.
 

Välkommen att boka din Stena Line-resa hos oss på Resia.

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp