Swanson's

Swanson´s är specialist på resor till Amerika och erbjuder det största programmet av resor till USA. Rundresor, färdiga paketresor eller skräddarsydda resor helt på egen hand. Med Swanson´s kan du välja det ressätt som passar dig bäst.

Börja t.ex. resan som ett paket med flyg, hotell, sightseeing och svensk färdledning, för att sedan fortsätta på egen hand. Kanske föredrar du en komplett rundresa, eller att resa helt på egen hand och ta dagen som den kommer. Kombinationsmöjligheterna är oändliga och det är du som bestämmer.
 

Boka din rundresa med Swanson's

Rundresor

De mest kompletta arrangemangen är Swanson´s populära rundresor, alltid med svensktalande färdledning. Välkomponerade resrutter, kvalificerade färdledare och på de flesta ställena hög hotellstandard ger upplevelser av högsta klass.

Hos Swanson´s kan de flesta rundresor förlängas. Passa på att se mer, hälsa på släktingar eller förläng semestern med ett par avkopplingsdagar. På vissa turer finns färdiga tilläggspaket.
 

Boka din paketresa med Swanson's

Paketresor

Swanson´s har ett stort utbud av färdiga paketresor där flyg och hotell ingår för hela resan. Ofta ingår det fler komponenter som t.ex. transfer och sightseeingturer. Paketen är mer eller mindre kompletta. Passar inte den färdiga paketresan helt, kan man göra tilläggsarrangemang och kombinationer. Kanske vill du kombinera två olika paket? Nästan alla paketresor kan förlängas.

Skräddarsydda resor med Swanson's

Skräddarsydda resor

Du får hjälp att skräddarsy din resa precis som du önskar. Flyg, hotell, motell, rancher, sightseeingturer, bil, husbil, tåg, motorcykel, kryssning, forsränning, björnsafari, flygtur över Grand Canyon eller vad du önskar.

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp