Boka billiga flyg med Swiss

Hos Resia kan du boka Swiss och samtidigt utan extra kostnad jämföra priser med övriga flygbolag.

Swiss Airlines genomförde sina första flygningar den 31 mars 2002 och har idag blivit Schweiz största flygbolag. Flygbolaget har avböjt medlemskap i Oneworld alliansen men är däremot medlem i Star Alliance. Flygbolaget blev medlem i denna allians i och med att Lufthansa tog över Swiss 2006.
 

Boka smidigt din skidsemester i alperna med Swiss hos Resia

Raka vägen till alperna

Swiss Airlines flyger till mer än 70 destinationer i ca 40 länder över hela världen. De tar dig smidigt till länder inom Europa men även till Nordamerika, Sydamerika, Asien och Afrika.

Som det alpland Schweiz är har flygbolaget självklart som specialitet att flyga till alperna. Det går dagliga flyg mellan Skandinavien och Schweiz vilket ger dig som passagerare fantastiska möjligheter att enkelt ta dig till alperna för en skidsemester. 

Swiss satsar på ungdomarna för en bättre framtid

Swiss satsar på ungdomen

Swiss Airlines eftersträvar IATAs miljömål. Dessa mål ämnar minska koldioxidutsläppen och göra bränsleförbrukningen mer effektiv. Flygbolaget stödjer även SOS Barnbyar och Swiss Kinderstiftung med donationer, infrastruktur samt logistik.

Genom möjligheten att erbjuda ungdomar arbete i trainee-positioner och andra positioner som ger arbetslivserfarenhet hjälper Swiss till att utveckla samhället och ge unga en möjlighet att ta sig in på arbetsmarknaden.

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp