Boka billiga flyg med Thai Airways

Hos Resia kan du boka Thai och samtidigt utan extra kostnad jämföra priser med övriga flygbolag.

Thai Airways International är idag Thailands största flygbolag, det grundades genom ett joint venture mellan Thai Airways Company och SAS, 1960. Första flygning till Skandinavien flögs till Köpenhamn 1984, idag är SAS inte längre delaktig i THAI.

THAIs vackert klädda kabinpersonal kan endast ses ombord på deras flygplan, då detta flygbolag är ett av ett fåtal som har en policy gällande kabin- och icke kabinklädsel. Utanför flygplanet får besättningen använda sina lila kostymer men ombord görs ett byte till de mer traditionella THAI-klänningarna. Personalen måste sedan byta tillbaka till kostymerna innan de lämnar flygplanet. Därav syns endast dessa traditionella klänningar ombord under själva flygningen. Även manlig personal har en uppsättning kläder för kabinarbete och en utanför planet.
 

Smidiga flyg till både Bangkok och Phuket med THAI, boka nu hos Resia

Smidiga flyg till Bangkok och Phuket

THAI flyger idag till över 70 destinationer över hela världen. Flygbolaget flyger till de flesta större europeiska flygplatser men även till USA. THAI var bland annat det första Asien- & Stillahavsflygbolag att flyga till Heathrow i London.

Idag flyger THAI, dagligen, utan mellanlandningar från Stockholm, Köpenhamn och Oslo till Bangkok. Ett antal gånger i veckan kan du även flyga till Phuket direkt från Skandinavien. Genom sitt samarbete med Star Alliance kan THAI erbjuda dig ett nätverk där de flesta destinationer i världen blir lättillgängliga.

Din flygning med THAI blir smooth as silk, boka nu hos Resia

Smooth as Silk

THAIs motto ”Smooth as Silk” genomsyrar allt flygbolaget gör. Det innebär en strävan efter att alltid erbjuda förstklassig service. Bland annat flyger THAI nu med en ny Boeing 777 300ER tur och retur till Bangkok, vilket innebär att du som passagerare får en bekvämare resa oberoende av vilken klass du reser i.

Bäst på renlighet och kontinuerligt arbete med att utveckla biobränsle, boka THAI hos Resia idag.

Renlighet och biobränsle viktigt för THAI

THAI har blivit belönat av WHO för deras utveckling av kabin-renlighet. Flygbolaget var bland annat först ut med att installera ett luftfiltreringssystem som fångar upp 99,999% av samtliga partiklar och mikroorganismer på varje flygning.

THAI satsar även på att utveckla bio-bränsle i Thailand och samarbetar här med både regeringen och experter på området. Tanken är att THAI ska vara det första flygbolaget i Asien som flyger på bio-bränsle.

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp