Tour Africa

Tour Africa är en av Sveriges ledande arrangörer av resor till Afrika. Med över 30 års erfarenhet hjälper vi våra resenärer att hitta rätt resa. Tour Africa har resor till Sydafrika, Botswana, Kenya, Tanzania, Seychellerna, Mauritius m.m.

Vi har resor för alla, men vänder oss främst till dig som vill resa mer självständigt, oavsett om du vill spendera tiden på stranden, i naturen eller i en jeep på savannen. Alla resor, boenden och transporter håller hög kvalitet. Vår ambition är att arbeta med lokala aktörer i största möjliga mån, vilket alltid borgar för en riktigt genuin upplevelse.

Som researrangör till just Afrika har vi ett socialt ansvar. Därför samarbetar vi med en mängd organisationer och föreningar, bland annat FFTSA, Fair Trade in Tourism South Africa där vi är medlemmar. Vi arbetar även mycket med sponsring av olika projekt, bland annat en HIV-klinik och ett fotbollslag med pojkar från kåkstäderna.
 


 

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp