Tour Pacific

Tour Pacific är specialist på resmålen Australien, Nya Zeeland, Söderhavet och Jorden runt sedan 1993 och är i dag ledande i Norden på denna del av världen. Vi erbjuder även exotiska resmål som Maldiverna, Mauritius, Seychellerna och Bali.

Boka din resa med Tour Pacific hos Resia.

Res till Karibien med Tour Pacific

Tour Pacific

För att erbjuda kunderna det bästa besöker Tour Pacific regelbundet destinationerna och har byggt upp en stor kunskapsbank som kommer kunderna tillgodo. Resmålen ligger långt bort och därför är det viktigt att du som kund anlitar en erfaren arrangör. Alla resor skräddarsys efter kundens önskemål.

Tour Pacific jobbar bara med de största och säkraste flygbolagen. De viktigaste är Qantas Airways, Air New Zealand, Cathay Pacific, Singapore Airlines och Emirates.

På resmålen finns lokala samarbetspartners som tar hand om dig som kund när du kommit fram. Deras uppgift är att se till att du får den bästa möjliga upplevelsen på din resa.

Tour Pacific är också en av Sveriges främsta arrangörer av rundresor i grupp med svenska färdledare. Dessa resor erbjuder mycket för pengarna, förstklassiga hotell och fantastiska måltider. Här blandas klassiska sevärdheter med Tour Pacifics egna smultronställen, allt för att göra upplevelsen till ett minne för livet. Max 30 personer följer med på dessa gruppresor.

Res till Cooköarna med Tour Pacific och Resia

Cooköarna med Tour Pacific

Likt juveler utspridda i det azurblå havet ligger Cooköarnas 15 öar, varav Rarotonga är önationens största ö. På Rarotonga bor hälften av önationens 20.000 invånare och här ligger huvudstaden Avarua samt den internationella flygplatsen. Atmosfären och tempot är skönt och avslappnat och öborna tar med ett leende dagen som den kommer. Deras gästvänlighet gör att du känner dig extra välkommen.

Rarotonga
Rarotonga är vackert lummig med vackra sandstränder och en korallrik lagun, perfekt för avkopplande bad och snorkling. Omkretsen är inte mer än ca 3 mil så du tar dig med enkelhet dit du vill, oavsett färdmedel som buss, hyrbil eller skoter. Småskaligheten är påtaglig, speciellt som det inte finns några stora hotellkomplex eller höghus. Ingen byggnad tillåts vara högre än öns högsta palm!

Aitutaki
Paradisön Aitutaki är Söderhavets vackraste lagun. Här finner du ett kaleidoskop av blå-gröna toner i skarp kontrast till de vita, lena sandstränderna. I lagunen ligger obebodda sandöar utspridda längs revet, s k motus. Att ta med sig en picknickkorg och tillbringa en dag på en egen motu är en önskedröm som snart kan gå i uppfyllelse. På Aitutaki är tempot om möjligt ännu lugnare än på Rarotonga. Här njuter man av stillheten, paradislika vyer, en svalkande bris från en palm och behagligt ljumma kvällar.

Klimatet
Klimatet på Cooköarna är behagligt varmt och skönt året runt med en medeltemperatur på ca 24-30 grader dagtid, beroende på årstid. Perioden då det är som svalast är juni-augusti.

Rundresor

Tour Pacifics rundresor med svensk färdledare

Vårt rundreseprogram innehåller något för alla. Från storstadsliv, kulturupplevelser och vandring i regnskog till sol och bad men även tid för egna upptäckter. Ett väl avvägt programinnehåll, noga utvalda hotell och sevärdheter, många gemensamma måltider och fler wow-upplevelser än någon annan arrangör ger resorna mervärde!  Våra rundresor har alltid svensk färdledare som engagerat förmedlar sitt kunnande. Utbudet  innehåller våra storsäljande klassiska rundresor till Australien och Nya Zeeland i kombination eller var för sig,  samt  en rundresa till Söderhavet med 5 olika resmål. Signum för våra resor är att det mesta ingår i priset och att vi har få tillägg, liksom mindre grupper runt 20-25 personer (max 30 personer). Upplev fantastiska delar av världen tillsammans!

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp