TT- Line

Med TT-lines färjor tar du dig enkelt till Tyskland på rutterna Trelleborg-Travemünde och Trelleborg-Rostock. Ta med hela familjen på semester, res med husbilen på långresa eller gör bara en avkopplande och smidig tur över Östersjön!

600.000 passagerare om året väljer detta prisvärda och miljövänliga sätt att resa till nordtyska Rostock eller Travemünde. Ombord på färjan kan du koppla av, shoppa och äta en bit mat i någon av restaurangerna.

Du bokar enkelt dina färjebiljetter med TT-line hos oss på Resia.

Ta färjan från Trelleborg

Trelleborg-Travemünde

Överfarten tar 7,5 timmar dagtid och 9,5 timmar om du väljer att resa på natten. Välj mellan Premium och Economy. Premium-linjen är TT-lines förstklassiga färjor Nils Holgersson och Peter Pan. Boka gärna en av de komfortabla hytterna. Economy-linjen är de prisvärda och trivsamma färjorna Robin Hood och Nils Dacke. De har rymliga hytter, fräsch miljö och priser som underlättar beslutet att välja sjövägen till Tyskland.

Ta färjan till Tyskland

Trelleborg-Rostock

Överfarten tar 5,5 timmar dagtid och 7,5 timmar om du väljer att resa på natten. Snabbt, prisvärt och med täta avgångar. Detta är färjan för dig som har bråttom, som inte vill sitta så länge i bilen, eller som bara letar efter en snabb och bekväm väg till Tyskland.

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp