Turkietresor

Turkietresor i Sverige AB är en researrangör med målet att erbjuda ett varierat utbud av semesterprodukter i Turkiet. Turkietresor startade i Sverige år 2007 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Turkietresor har resor till semesterorterna Antalya, Alanya, Kemer, Belek (golf), Side, Camyuva, Bodrumhalvön, Marmaris och Icmeler. 

Turkietresor har något för alla.

Varför Turkiet?

Turkiets kust har under de senaste åren blivit ett favoritmål för skandinaver. Vi är många som älskar de ändlösa stränderna, vänligheten och den goda maten. Här är servicen personlig och trevlig, priserna mycket attraktiva och dagarna fylls av annorlunda upplevelser. Atmosfären är avslappnad med en antydan av det orientaliska.

Boka din Turkietresa hos Resia.

Flygbolag

Turkietresor flyger med flygbolagen Corendon Airlines och SunExpress. Turkietresor är stolta över att se att både Corendon Airlines och SunExpress har rankats med högsta betyg i en nyligen genomförd flygsäkerhetsundersökning av www.airlineratings.com.

Boka din Turkietresa hos Resia.

Avreseorter

Turkietresor flyger från följande städer: 

Stockholm/Arlanda
Göteborg
Norrköping
Visby
Skellefteå
Ronneby
Kristianstad
Malmö
Östersund
Sundsvall
Ängelholm
Västerås
Karlstad  

Njut av all inclusive på din semester.

Turkietresors koncept

Det finns många anledningar att välja Turkiet. Turkietresor har ett stort utbud av olika resmål och hotell. Det finns även ett flertal olika koncept så att det ska finnas något för alla.

All inclusive
Turkietresor har fler än 65 All inclusive hotell i utbudet. När du bara vill njuta av semestern så bokar du med All Inclusive; då ingår mat och dryck. Frukost, lunch, middag – och på många hotell även vissa faciliteter. Du betalar för semestern på förhand och kan börja koppla av redan innan avresa.

Aqua Splash
Stort poolområde där man kan vältra sig hela dagen – helst i vattenrutschbanan! På dessa hotell finns en eller flera vattenrutschkanor.

Barnrabatt och upp till 17 år
Turkietresor erbjuder generösa barnrabatter. Barn mellan 2-12 år får rabatt på alla hotell, om de sover i extrasäng. På flera populära familjehotell får även ungdomar upp till 17 år som sover i extrasäng rabatt.

Stor familj
Ta med hela familjen på semester och bo i samma lägenhet/hotellrum.

För vuxna
För dig som är över 16 och reser utan barn kan det vara extra avslappnande att välja ett av våra hotell för vuxna. Här prioriteras komfort, god mat och en härlig stämning 60+ - Givetvis vill Turkietresor erbjuda en fördelaktig rabatt till dig som fyllt 60 år. Alla som fyllt 60 år när de reser till utvalda hotell får 300 kr i seniorrabatt på resan.

 

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp