Ving

Du kommer enkelt åt Vings härliga utbud genom Resia.

Ving är ett av de största resebolagen i Sverige och har ett utbud som passar alla. Vill du iväg på en veckas charter till Kanarieöarna, drömresan till Karibien eller bara komma åt en enkel flygstol till New York. Det är lätt att resa med Ving, då dem erbjuder charter ifrån 18 svenska avreseorter och från Kastrup i Köpenhamn. 

 

Boka din resa hos en resesäljare 0771-92 92 92 eller här på resia.se

Boka Charter

Alla
  • Alla
  • Stockholm
  • Göteborg
  • Malmö
  • Köpenhamn
Inga resor från denna avreseort Se alla Charterresor

Sista minuten från

Alla
  • Alla
  • Stockholm
  • Göteborg
  • Malmö
  • Köpenhamn
Inga resor från denna avreseort Se alla Sista minuten
Vings Familjehotell kan du boka genom Resia.

Familjehotell hos Ving

Ving störst på familjehotell
Ving erbjuder marknadens största utbud av familjehotell. Välj mellan allt från enkla och bekväma hotell till lyxiga anläggningar där allt finns. Vings eget familjekoncept heter Sunwing Resort och har funnits i 40 år. Du kan också välja bland en rad Family Garden och SunFamily, hotell utvalda för att passa barnfamiljers behov och önskemål.

Sunwing Resort, Vings egna familjeanläggningar
Vings överlägset bästa familjehotell Sunwing Resort är en dröm för barnfamiljer. Här får du allt från miniklubb och gratis barnbuffé till äventyrspooler och professionell kvällsunderhållning.

Family Garden
Utvalda hotell med gott om faciliteter för hela familjen. Samtliga Family Garden erbjuder rymliga rum och lägenheter, barnklubb och roliga aktiviteter. Dessutom fina poolområden som passar både stora och små.

Family Top Selection
Utvalda lyxhotell för barnfamiljer! Här njuter hela familjen av en internationell atmosfär, högklassiga faciliteter och en service utöver det vanliga. Ett elegant och barnvänligt boende där ingenting saknas.

Family Comfort
Ett hundratal utvalda hotell över hela världen. Även om hotellen skiljer sig åt sinsemellan har de en sak gemensamt; samtliga erbjuder ett bekvämt boende för barnfamiljer.

Sunprime Resort för dig som reser utan barn. Boka hos Resia.

Sunprime Resorts

Sunprime Resorts har Ving fokuserat på att skapa de bästa förutsättningarna för dig som reser utan barn. Allt är anpassat in i minsta detalj för att ge dig kvalitet, komfort och en alldeles särskild semesterkänsla.

Sunprime Resorts kan du njuta av smakfull design, högklassig mat, goda viner, träning och sköna spabehandlingar. I dag finns 12 Sunprime Resort på flera destinationer.

All inclusive, smidigt för barnfamiljer. Boka hos Resia.

All inclusive hos Ving

All Inclusive är precis vad det låter som - hotell där allt är inkluderat i resans pris. Ät och drick så mycket du vill av hotellets utbud utan att tänka på notan. Perfekt för familjer med hungriga tonåringar eller glass- och läsksugna barn. Ibland är även vissa aktiviteter inräknade. All Inclusive ingår på flera av Vings hotell. På en del andra finns det som tillval.

Inclusive-paket på Sunwing Resort, Sunprime och Family Garden
Ving erbjuder en variant av All Inclusive på de flesta Sunwing Resort samt på utvalda Sunprime Resorts och Family Garden. Då ingår frukost alla dagar samt lunch- och middagsbuffé fem av sju dagar. De två dagar per vecka det inte serveras lunch- och middagsbuffé kan du gå ut och äta var du vill, utan att missa några måltider du redan betalt för. Inclusive-paketen kostar från 925:-/person och vecka. Dessutom äter barn under 12 år gratis i sällskap med betalande vuxen på Sunwing Resort.
 

Ving värnar om miljön. Boka hos Resia.

Vings miljöarbete

Ving arbetar aktivt med miljöfrågor sedan mitten på 90-talet, då man tillsatte det första miljörådet. Ving har genom åren lyckats åstadkomma stora förbättringar framförallt inom flyget och hotelldriften.

Vings flygbolag, Thomas Cook Airlines Scandinavia, är Nordens miljövänligaste charterflygbolag och Vings egna hotell, Sunwing Resort, var först i Europa att motta EU:s miljömärkning Blomman.

Klimatkompensation
Ving samarbetar sedan maj 2007 med GreenSeat, ett företag som erbjuder kompensering av flygrelaterade utsläpp. På GreenSeats hemsida kan varje resenär lägga in sin flygrutt och räkna ut hur mycket utsläpp hans eller hennes resa genererar. Det framräknade beloppet betalas in direkt till GreenSeat som investerar pengarna i olika typer av klimatförbättringsprojekt, framförallt trädplantering i olika delar av världen.

Genom GreenSeat "återvinner" man alltså på så sätt koldioxiden. När träd planterats och börjar växa tar de in koldioxid och släpper ut syre. Träden behöver koldioxid och människan behöver syre. Förra året reducerades 200.000 ton koldioxid på detta sätt enligt GreenSeat.

Flyg direkt från din lokala flygplats

Flyg direkt från din lokala flygplats

Med Ving kan du flyga direkt till solen från 18 svenska avreseorter, samt från Kastrup i Köpenhamn. Självklart kan du också flyga från de stora flygplatserna Stockholm, Göteborg och Malmö.

Borlänge 
Halmstad 
Jönköping
Kalmar 
Karlstad 
Luleå 
Norrköping 
Sundsvall 
Umeå  
Visby
Växjö 
Örebro 
Östersund 

 

 

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp