Charterresor

Här hittar du alla charterresor på ett ställe! Oavsett resmål är det alltid lika enkelt och smidigt med en färdigpaketerad charterresa. Allt bara fungerar och du kan ägna dig åt att göra så lite som möjligt... Vi har charterresor med alla Sveriges stora charterarrangörer och du kan boka direkt online.

 

 

Vill du ha personlig service är du välkommen att besöka en av våra resebyråer eller ringa oss på telefonnummer 0771-92 92 92, så bokar vi chartern åt dig.

Boka direkt online

Upp till 3.000:- rabatt till Kanarieöarna

Det är inte konstigt att vi svenskar älskar att resa till Kanarieöarna. Här finns underbara stränder, god mat och ett solsäkert klimat på ett behagligt flygavstånd från den svenska vintern. Hitta din energiboost här!

3.000:- rabatt

Drömresa i Karibien

Drömmer du om ändlösa kritvita stränder, svalkande bad i turkost vatten och vila i skuggan av vajande palmer? Då hittar du allt du söker bland våra Karibienresor. Just nu har vi fina rabatter på charterresor från Apollo och Fritidsresor. 

2.000:- rabatt

Sensommarrea hos Apollo

Förläng sommaren, boka en sol och badsemester i september eller oktober. Just nu erbjuder Apollo finfina priser på massor av härliga charterresor till Medelhavet i september när du bokar hos Resia. Vad sägs om en aktiv vecka på den populära träningsresorten Playitas eller ta med barnen till barnvänliga Mythos Beach på Rhodos och träffa karaktärerna Polly och Mino. Prisexempel: Playitas Avresa från Arlanda 9/9

fr. 3 298:-

Rea på vinterns charterresor

Förbered dig inför vintern och boka vinterns resa redan nu. Drömmer du om underbara Karibien eller paradisstränder i Thailand är det nu du ska passa på. Just nu får du nämligen resor till väldigt bra pris när du bokar Ving hos Resia.  Prisexempel: Phuket, Thailand 2 veckor, Sunwing Bangtao Beach****+, avresa den 4/11 från Stockholm.

fr. 10 050:-

Superklipp på charterresor i höst

Just nu kan du fynda bland massor av resor i höst och få upp till 3.000:- rabatt/person när du bokar Fritidsresor hos Resia. Vi har avresor från flera orter.  Prisexempel: Rhodos, Blue Star Sun Beach Resort**** Avresa 28/9 från Malmö.

fr. 4 698:-

Res 10 betala för 9!

Samla hela släkten, syjuntan eller kompisgänget - res på semester tillsammans. Just nu bjuder Apollo var 10:e person på resan vid bokning av valfritt resmål och hotell på Kanarieöarna. Res under sommar, höst och vinter. Boka senast 31/8.

10 för 9

Thailand och Kanarieöarna - två solsäkra kort i vinter

Sommaren är snart slut. Vill du försäkra dig om lite värme och sol även i vinter så finns chansen nu. Ving erbjuder upp till 600:- rabatt/person på resor till Kanarieöarna samt upp till 1.500:- rabatt/person på resor till Thailand. Boka senast 14/9.

1.500:- rabatt

Boka Charter

Alla
  • Alla
  • Stockholm
  • Göteborg
  • Malmö
  • Köpenhamn
Se alla Charterresor

Charterarrangörer

Boka din resa med Fritidsresor hos Resia
Fritidsresor Läs mer Boka online
Boka din resa med Kroatienspecialisten hos Resia
Kroatienspecialisten Läs mer Boka online
Boka Turkiet hos Resia
Turkietresor Läs mer Boka online

Hallins reseblogg

Simskola på Blue Village

För ett tag sedan skrev jag och berättade om att det numera finns simskola på Fritidsresors Blue Village för barn i 4-5-årsåldern. Håkan Karlsson är en av våra…

Hallins reseblogg

Lugnet på Kreta i Kalives

Vårt första tips i Grekland kommer från Linda Carlsson på Resia i Trollhättan. Linda rekommenderar byn Kalives som ligger på Kreta, cirka 25 km öster om Chania…

Hallins reseblogg

Stränder på Mallorca

Vet inte hur det är med er eller era bekanta men här hos oss på Resia är det många som valt Mallorca som resmål i sommar. Inte så konstigt då Mallorca verklige…

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp