Charterresor

Här hittar du alla charterresor på ett ställe! Oavsett resmål är det alltid lika enkelt och smidigt med en färdigpaketerad charterresa. Allt bara fungerar och du kan ägna dig åt att göra så lite som möjligt... Vi har charterresor med alla Sveriges stora charterarrangörer och du kan boka direkt online.

 

 

Vill du ha personlig service är du välkommen att besöka en av våra resebyråer eller ringa oss på telefonnummer 0771-92 92 92, så bokar vi chartern åt dig.

Boka direkt online

50.000 prissänkta resor till solen i vinter

Varsågod, en glad nyhet nu när dagarna känns kortare och november har gjort sitt intåg. Apollo har släppt 50.000 prissänkta resor med avresa i vinter. Kanarieöarna, Mexiko, Kuba eller Dominikanska republiken. Vart vill du åka? Resia hjälper dig att hitta det perfekta resmålet. Trevlig resa! Prisexempel: Lanzarote, del i 2-rums lägenhet på Morromar***. Avresa 12 december från Arlanda.

fr. 2 498:-

Solsäkra 2015 redan nu - rabatt på Greklandsresor

Solvarma stränder, mysiga tavernor och spännande utflykter. I Grekland finns något för alla. Just nu erbjuder vi 500:- rabatt vid bokning av resor till Grekland på för- och sensommaren. Resia hjälper dig att boka en resa som passar just dina önskemål. Härliga hotell som passar leksugna barn i alla åldrar? Eller kanske ett bekvämt boende med spa och möjlighet till träning i olika former?   Prisexempel: Kreta, Cavo Spada Deluxe & Spa***** All inclusive Avresa 16 maj från Landvetter. 

fr. 5 798:-

Hitta solen och värmen i vinter

När det är kallt och snön yr är det skönt att komma bort en vecka eller två till sol och värme. Tina upp på en tropisk strand. Vi på Resia hjälper dig med vintersemestern. Sök och boka din resa via vårt chartersök direkt på resia.se. För personlig service, ring oss på telefon 0771-92 92 92, eller besök en av våra resebyråer. Skall du iväg snabbt, testa vårt sista minuten-sök.

fr. 2 990:-

Boka Charter

Alla
  • Alla
  • Stockholm
  • Göteborg
  • Malmö
  • Köpenhamn
Se alla Charterresor
Inga resor från denna avreseort

Charterarrangörer

Boka din resa med Fritidsresor hos Resia
Fritidsresor Läs mer Boka online
Boka din resa med Kroatienspecialisten hos Resia
Kroatienspecialisten Läs mer Boka online
Boka Turkiet hos Resia
Turkietresor Läs mer Boka online

Hallins reseblogg

Simskola på Blue Village

För ett tag sedan skrev jag och berättade om att det numera finns simskola på Fritidsresors Blue Village för barn i 4-5-årsåldern. Håkan Karlsson är en av våra…

Hallins reseblogg

Lugnet på Kreta i Kalives

Vårt första tips i Grekland kommer från Linda Carlsson på Resia i Trollhättan. Linda rekommenderar byn Kalives som ligger på Kreta, cirka 25 km öster om Chania…

Hallins reseblogg

Stränder på Mallorca

Vet inte hur det är med er eller era bekanta men här hos oss på Resia är det många som valt Mallorca som resmål i sommar. Inte så konstigt då Mallorca verklige…

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp