Charterresor

Här hittar du alla charterresor på ett ställe! Oavsett resmål är det alltid lika enkelt och smidigt med en färdigpaketerad charterresa. Allt bara fungerar och du kan ägna dig åt att göra så lite som möjligt... Vi har charterresor med alla Sveriges stora charterarrangörer och du kan boka direkt online.

 

 

Vill du ha personlig service är du välkommen att besöka en av våra resebyråer eller ringa oss på telefonnummer 0771-92 92 92, så bokar vi chartern åt dig.

Boka direkt online

Upptäck Turkiet i sommar - få 750:- rabatt

Solsäkra sommaren redan nu! Boka en resa med Ving till någon av Turkiets populära semesterorter. Här finns vackra stränder, god mat, shopping och spännande utflykter. Res från någon av alla 13 avreseorter. Enkelt och bekvämt!   Just nu får du dessutom 750:- rabatt/bokning när du bokar resan hos Resia.   Boka senast 18 januari.

2 för 1 med Apollo!

Skynda att fynda på vår Annandagsrea! Den 26/12 kan du göra riktigt bra fynd på härliga semesterresor. Vad sägs exempelvis om att resa 2 för 1 till Kanarieöarna eller Jordanien? Eller utnyttja erbjudandet barnpris 1:- och ta med dig hela familjen på en härlig semester till Teneriffa, Fuerteventura eller Lanzarote. Dessa reapriser gäller dock endast 26/12 2014 och vid bokning i butik eller på telefon så skynda att fynda. Alla våra Resiabutiker är öppna 10-14 på Annandagen, så välkommen in! Gäller dock inte Karlstad Hamngatan som håller julledigt en dag till men ni är varmt välkomna till Karlstad Bergvik. Begränsat antal, först till kvarn gäller!

Barnpris 1:-

Solsäkra sommaren 2015

Sommaren i Sverige kan vara fantastisk, men ibland vill man bara komma bort och byta miljö. Vi på Resia hjälper dig med sommarsemestern. Sök och boka din resa via vårt chartersök direkt på resia.se. För personlig service, ring oss på telefon 0771-92 92 92, eller besök en av våra resebyråer. Skall du iväg snabbt, testa vårt sista minuten-sök.

Sök all charter

Sol och värme i vinter

När det är kallt och snön yr är det skönt att komma bort en vecka eller två till sol och värme. Tina upp på en tropisk strand. Vi på Resia hjälper dig med vintersemestern. Sök och boka din resa via vårt chartersök direkt på resia.se. För personlig service, ring oss på telefon 0771-92 92 92, eller besök en av våra resebyråer. Skall du iväg snabbt, testa vårt sista minuten-sök.

Sök all charter

Boka Charter

Alla
  • Alla
  • Stockholm
  • Göteborg
  • Malmö
  • Köpenhamn
Se alla Charterresor
Inga resor från denna avreseort

Charterarrangörer

Boka din resa med Fritidsresor hos Resia
Fritidsresor Läs mer Boka online
Boka din resa med Kroatienspecialisten hos Resia
Kroatienspecialisten Läs mer Boka online
Boka Turkiet hos Resia
Turkietresor Läs mer Boka online

Hallins reseblogg

Simskola på Blue Village

För ett tag sedan skrev jag och berättade om att det numera finns simskola på Fritidsresors Blue Village för barn i 4-5-årsåldern. Håkan Karlsson är en av våra…

Hallins reseblogg

Lugnet på Kreta i Kalives

Vårt första tips i Grekland kommer från Linda Carlsson på Resia i Trollhättan. Linda rekommenderar byn Kalives som ligger på Kreta, cirka 25 km öster om Chania…

Hallins reseblogg

Stränder på Mallorca

Vet inte hur det är med er eller era bekanta men här hos oss på Resia är det många som valt Mallorca som resmål i sommar. Inte så konstigt då Mallorca verklige…

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp