Resor till soliga Mallorca

Skräddarsy din egen resa. Vad vill du uppleva på din semester? Mysiga badvikar och finkorniga sandstränder. Vandringsleder genom olivlundar och gröna bergssluttningar. Härliga tapas på en livlig matmarknad eller en skaldjursmiddag i solnedgången. Då är Mallorca något för dig. 

Välj ut din egen resa och boka ett flyg och hotell som passar just dig. Med en egenpaketerad resa bestämmer du själv hur många dagar du vill vara borta. 

Prisexempel:
Flyg och hotell 7 nätter

Res på egen hand till Mallorca. Boka hos Resia.
Res till Mallorca i sommar. Boka hos Resia.

Paketresa till Alcudia

Prisexempel: 18-25 oktober 2016
Flyg från Stockholm t/r med Norwegian Air Shuttle.

Mellanklass***: BelleVue Club
Pris fr. 3.565:-/person
Del i dubbelrum, inkl. frukost.

Mellanklass***: HSM Lago Park
Pris fr. 3.918:-/person
Del i dubbelrum, inkl. frukost.

Mellanklass****: Marins Playa Aparthotel
Pris fr. 4.441:-/person
Del i dubbelrum, inkl. frukost.

Transfer mellan flygplats och hotell kan bokas på 0771-92 92 92.

Priset kontrollerades senast den 2016-08-01. OBS! Priser är färskvara, gör en sökning för ett uppdaterat pris. Du bestämmer själv hur många dagar du vill vara borta. 

Boka flyg och hotell

I vår reseblogg kan du läsa om stränder på Mallorca. 

Stränder på Mallorca 

Bokningsinformation

Bokningsinformation

Prisexemplen gäller när du bokar på resia.se. Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan.

För personlig service är du välkommen till en av våra resebyråer eller ring oss på 0771-94 94 94.

Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

OBS! Mallorca inför eko-skatt den 1 juli 2016. Skatten är €1 per dag för boende på 1-3-stjärniga hotell och kryssningsfartyg och €2 per dag för 4- och 5 stjärniga hotell under högsäsong (1 maj - 31 oktober). Skatten är halverad under lågsäsong (1 november - 30 april). Från och med den nionde dagens inkvartering i sträck, reduceras skatten med 50 %. Barn under 16 år är undantagna från att betala skatt. Skatten betalas direkt på plats.

Reseförsäkring  Hyrbil

 

 

Reseinspiration

Hallins reseblogg

Palma – världens minsta storstad

Resejournalisten Jörgen Ulvsgärd, aktuell med reseguiden Mitt Mallorca, delar med sig av sina bästa tips och bilder.    Allt fler resenärer söker sig i dag til…

Hallins reseblogg

Att göra i Palma

Palma är Mallorcas ”huvudstad” och ligger på öns sydvästra sida. Det tar inte mer än 15-20 minuter att åka hit från flygplatsen. Antingen tar du bu…

Hallins reseblogg

Bästa Mallorca-tipsen

Idag gästas bloggen av Mallorcaguide.se som drivs av svenskar som är bosatta på Mallorca. Här delar de med sig av sina bästa tips på saker du inte bör missa nä…

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp