Resor till solen med Ving - 1.500:- rabatt

Hitta ditt vinterparadis med Ving! Just nu får du 1.500:- rabatt/bokning på resor till Thailand, Kuba, Mexiko, Jamaica, Aruba och Gambia. Boka din resa nu och försäkra dig om sol och värme i vinter!

Gäller resor under perioden 1/1-31/3 2017. Boka senast 2/10.

1.500:- rabatt Boka online
Res med Vin och boka via Resia

Färgstarka Kuba

Upptäck underbara Kuba! Här finns kritvita stränder, spännande sevärdheter, medryckande salsa och den fantastiska staden Havanna.

Har du frågor om Kuba och vill ha hjälp med din bokning? Mejla då vår Kubaspecialist. 

Kuba - Boka här

Rabatt vid bokning av Vings resor i vinter.

Paradisstränder i Thailand

Njut av stränder, god mat och solen i Thailand! Så här skriver en av våra resespecialister, Magnus Tollbom på Resia i Halmstad, om populära Thailand. 

"Det finns tusen anledningar att resa hit – vilka som är dina beror helt på vad du själv gillar att göra. Här finns fantastiska dyk- och snorklingsvatten, rikt nattliv, natursköna och högklassiga golfbanor, rena paradisstränder, majestätisk skärgård, god mat. Men det som framförallt lockar de allra flesta, och mig inräknat, är det härliga klimatet under vårt vinterhalvår. Reser du hit under perioden november till mars kan du räkna med sol och 30 grader varmt i luften och 27 i havet".

Har du frågor och vill ha hjälp med din bokning? Fyll i en bokningsförfrågan så kontaktar våra thailandsspecialister dig! 

I Phuket kan du alltid hitta ett hotell som passar dig. Familjevänliga Best Western Premier Bangtao Beach Resort & Spa är ett trevligt hotell som ligger vid stranden Bangtao. Sunprime Kamala Beach blir bäst om du reser utan barn.

Best Western Premier Bangtao Beach Resort & Spa - Boka här

Sunprime Kamala Beach - Boka här

Se alla prissänkta resor till Phuket

Drömresmålet Aruba

Aruba är ett västindiskt paradis som erbjuder kritvita stränder, vajande palmer och kristallblått vatten. När du reser med Ving kan du välja mellan flera av öns bästa hotell!

Boka din Aruba-resa med rabatt

 

 

Mexiko.

Hitta lugnet i Mexiko

Upptäck pärlan Mexiko! Landet har allt som krävs för en perfekt semester. Milslånga stränder, uråldrig historia, ett hett nöjesliv och fantastisk mat. Så här skriver vår Mexikospecialist, Amalia Apaza på Resia Helsingborg, om det vackra landet:

"Mexiko är ett fantastiskt semesterresmål. Att resa i landet är som att kliva in i en levande bok. Mexiko är perfekt för dig som vill kombinera sol och bad med kultur, historia och fantastisk mat. Här badar du vid stränder i världsklass, snorklar vid jordens andra största barriärrev, äter tacos i majsbröd och lyssnar på härlig musik som gör att fötterna inte kan var still"

Har du frågor och vill ha hjälp med din bokning? Fyll i en bokningsförfrågan så kontaktar våra mexikospecialister dig! 

Boka din Mexiko-resa med rabatt

 

 

Korallrev

Avkopplande Jamaica

Jamaica är en av Karibiens vackraste öar. Njut av kritvita stränder, underbar mat och ett härligt tropiskt klimat. Under högsäsong, mellan december och mars, är det torrt, varmt och soligt här. 

Boka din Jamaica-resa med rabatt

 

Gambia

Solsäkra Gambia

Gambia bjuder inte enbart på sol och bad, här finns en atmosfär som du inte hittar någon annanstans. Gyllengula stränder, fantastisk mat och spännande utflykter är bara några av anledningarna att åka till det lilla landet i Västafrika. 

Boka din Gambia-resa med rabatt

 

 

Bokningsinformation

Bokningsinformation

Gäller alla paketresor med flyg och hotell i perioden 1/1-31/3 2017. Gäller endast nybokningar. Boka senast 9/10.

Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. För personlig service är du välkommen till en av våra resebyråer eller ring oss på 0771-92 92 92.

Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

 

Reseinspiration

Hallins reseblogg

Gambias nationaldag

Idag är det Gambias nationaldag och jag tänkte därför skriva om detta resmål som man egentligen inte hör så mycket om. Ving har haft detta i sitt sortiment sed…

Hallins reseblogg

Att se och göra i Jamaica

Jag har tidigare skrivit om att allt fler väljer att resa västerut i vinter. Jamaica är en av de öar i Karibien dit du nu kan resa på bekväm direktcharter, 2 v…

Hallins reseblogg

Simma med delfiner i Mexiko

Frida på Resia var i Mexiko för ett tag sen och här berättar hon lite allmänt om den underbara resan men framförallt om när hon simmade med delfiner. Mexiko är…

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp