After Dark på Rondo

Nu är det dags för en ny glittrande show med After Dark. Tillsammans med sin ensemble framför Christer Lindarw sin sista show, som fått namnet This is it, på Rondo. 

I paketpriset ingår:
Showbiljett, 3-rätters middag och hotell

>> Boka ditt showpaket direkt online här fr. 2.039:-/person

Boka After Dark på Rondo

Fakta om showen

After Dark med Christer Lindarw och ensemble kommer med en ny glittrande show till Rondo i Göteborg 10 år efter succéshowen "La Dolce Vita".
Ingen har någonsin bjudit på så mycket humor och glamour som After Dark. Det är med spänning och stor förväntan som de nu avslutar sina succéår med showen ”This is it”.


- This is it…ett livsverk, fantastiska resor, hissnande upplevelser, allt ska summeras i den ultimata After Dark-showen med det bästa av det bästa. Det är spännande, jag är förväntansfull och njuter varje minut, berättar Christer om den nya kommande supershowen.

Hotellförslag

Clarion Hotel Post

Clarion Hotel Post

Clarion Hotel Post är dels ett stort, modernt och förstklassigt affärs-, konferens- och leisurehotell. Öppnades Januari 2012 och huserar i det anrika posthuset på Drottningtorget i Göteborg.

Scandic Opalen Göteborg

Scandic Opalen

Hotell Scandic Opalen ligger i centrala Göteborg med närhet till shopping, restauranger och nöjesliv. Hotellet är en bra utgångspunkt om man vill utforska Göteborg, sevärdheter som Poseidon-statyn och Världskulturmuseet ligger på gångavstånd från hotellet.

Scandic no 25

Hotell Scandic No. 25

Hotell Scandic No. 25 är ett centralt beläget hotell som har stadens stora shoppingutbud, många restauranger och rika kulturliv inom nära räckhåll.

Prisinformation

Prisinformation

Boka vårt prisvärda After Dark-paket fr. 2.039:-/person.

I prisexemplet ingår:
Showbiljett, 3-rätters middag och boende i dubbelrum inklusive frukost.

Spelas mellan 16 september – 17 december.

 

Vi hjälper dig självklart också att boka transport till och från Göteborg med flyg eller tåg. 

Bokningsinformation

Bokningsinformation

För personlig service är du välkommen till en av våra resebyråer eller ring oss på 0771-92 92 92. Klicka på knappen nedan för att boka direkt online.

Boka After Dark - This is it! 

Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Presentkort på en upplevelse, boka hos Resia.

Ge bort denna upplevelse i present

Går du i presenttankar och är osäker på vilken upplevelse som passar mottagaren bäst? Ge då bort ett presentkort, en perfekt gåva som uppskattas av alla!

Resias presentkort kan du köpa via någon av våra resebyråer runt om i landet, på telefon 0771-92 92 92 eller på resia.se. Det gäller i tre år och du bestämmer själv värde på kortet. Presentkortet är inte personligt utan det kan överlåtas.

Boka ditt presentkort direkt online

Reseinspiration

Hallins reseblogg

Bästa Göteborgstipsen

Många tycker att Göteborg är en riktig sommarstad och visst är jag benägen att hålla med även om vi som bor här älskar vår stad året runt! Häromdagen tog jag m…

Hallins reseblogg

Upper House i Göteborg

Vi som bor i Göteborg har kunnat följa bygget vid Gothia Towers där ett tredje torn nu skjuter i höjden och kommer att bli det högsta i Göteborg. Tornet står f…

Hallins reseblogg

Göteborg – shopping och fik

Under helgen tar vi en paus från tävlingarna innan de drar igång på måndag igen. Det är så roligt att vi har så många tävlande! Resia har sitt huvudkontor i Gö…

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp