Les Misérables i London eller New York

Les Misérables lämnar ingen oberörd. Musikalen, som baseras på Victor Hugos klassiska roman Samhällets olycksbarn, är en gripande berättelse om kärlek, nöd, livslust och vemod. 

Prisexempel:
fr. 396:-/biljett i London.

>> Boka Les Misérables i London

>> Boka Les Misérables i New York

Missa inte musikalföreställningen Les Misérables i London eller New York. Boka hos Resia.

Fakta om musikalen

Huvudperson i Les Misérables är straffången Jean Valjean, som plötsligt blir frigiven efter att ha suttit fängslad i 19 år för att ha stulit en limpa bröd. Publiken får följa Valjeans misslyckanden och framgångar, och samtidigt bekanta sig med de människor han möter. Den stränge polismästaren Javert, som drivs av idén att en brottsling är och förblir en brottsling, fabriksarbetaren Fantine, hennes oäkta dotter Cosette, det snikna värdshusägarparet Thénardier och den unge idealistiske studenten Marius.

Föreställningen bjuder på en nervpirrande jakt där karaktärernas öden vävs ihop till en tät berättelse. Framför allt uppmanar historien till medkänsla och hopp även då man ställs inför motstånd och orättvisor. 

Åk till London och gå på musikalen The Lion King.

Flyg och hotell i London

Vi hjälper dig gärna att boka din musikalresa till London. Resia hittar de billigaste flygen och de bästa hotellen!

Boka flyg och hotell i London

Åk till New York och gå på musikalen The Lion King.

Flyg och hotell i New York

Vi hjälper dig gärna att boka din musikalresa till New York. Resia hittar de billigaste flygen och de bästa hotellen!

Boka flyg och hotell i New York

Bokningsinformation

Bokningsinformation

För personlig service är du välkommen till en av våra resebyråer eller ring oss på 0771-92 92 92. Klicka på knappen nedan för att boka direkt online.

Boka Les Misérables i London.

Boka Les Misérables i New York.

Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Ge bort en upplevelse i present, boka hos Resia.

Ge bort denna upplevelse i present

Går du i presenttankar och är osäker på vilken upplevelse som passar mottagaren bäst? Ge då bort ett presentkort, en perfekt gåva som uppskattas av alla!

Resias presentkort kan du köpa via någon av våra resebyråer runt om i landet, på telefon 0771-92 92 92 eller på resia.se. Det gäller i tre år och du bestämmer själv värde på kortet. Presentkortet är inte personligt utan det kan överlåtas.

Boka ditt presentkort direkt online

Reseinspiration

Hallins reseblogg

Julshopping i London

London är absolut en av de mest populära städerna att julshoppa i. Inte så konstigt då det tänds julbelysning på många gator och det anordnas julmarknader. Hel…

Hallins reseblogg

Annorlunda restauranger i London

Att äta på restaurang på storstadssemestern är ofta ett viktigt beslut. Vi önskar gärna att det blir en upplevelse som vi kan ta med oss. För några dagar sedan…

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp