The Lion King i London eller New York

Följ med på ett fantastiskt musikaläventyr i The Lion King. I Disneys klassiska film om lejonungen Simba får djuren liv med hjälp av över 40 skådespelare. Spännande masker, afrikanska rytmer och en fängslande historia väntar besökarna!

Prisexempel:
fr. 615:-/biljett i London.

>> Boka The Lion King i London

>> Boka The Lion King i New York 

Missa inte musikalföreställningen Lion King i London eller New York.

Fakta om musikalen

Lion King har vunnit pris som bästa nya musikal och är berättelsen om den unga lejonungen Simba som kämpar med att acceptera ansvaren som kommer med att bli äldre och att hans ska bli ny lejonkung.
För att få liv i denna klassiska film, har Disney återvänt till dess rötter, dess rika mytologi, färgstarka drama och afrikanska rytmer för att skapa en fantastisk musikal. 

The Lion King är skapad av Tim Rice och Elton John. 

Åk till Londond och gå på musikalen The Lion King.

Flyg och hotell i London

Vi hjälper dig gärna att boka din musikalresa till London. Resia hittar de billigaste flygen och de bästa hotellen!

Boka flyg och hotell i London

Åk till New York och gå på musikalen The Lion King.

Flyg och hotell i New York

Vi hjälper dig gärna att boka din musikalresa till New York. Resia hittar de billigaste flygen och de bästa hotellen!

Boka flyg och hotell i New York

Bokningsinformation

Bokningsinformation

För personlig service är du välkommen till en av våra resebyråer eller ring oss på 0771-92 92 92. Klicka på knappen nedan för att boka direkt online.

Boka Lion King i London.

Boka Lion King i New York.

Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Ge bort en upplevelse i present, boka hos Resia.

Ge bort denna upplevelse i present

Går du i presenttankar och är osäker på vilken upplevelse som passar mottagaren bäst? Ge då bort ett presentkort, en perfekt gåva som uppskattas av alla!

Resias presentkort kan du köpa via någon av våra resebyråer runt om i landet, på telefon 0771-92 92 92 eller på resia.se. Det gäller i tre år och du bestämmer själv värde på kortet. Presentkortet är inte personligt utan det kan överlåtas.

Boka ditt presentkort direkt online

Reseinspiration

Hallins reseblogg

Julshopping i London

London är absolut en av de mest populära städerna att julshoppa i. Inte så konstigt då det tänds julbelysning på många gator och det anordnas julmarknader. Hel…

Hallins reseblogg

Annorlunda restauranger i London

Att äta på restaurang på storstadssemestern är ofta ett viktigt beslut. Vi önskar gärna att det blir en upplevelse som vi kan ta med oss. För några dagar sedan…

Hallins reseblogg

Restauranger i New York som ägs av kändisar

Det är många svenskar som gärna äter gott på Emilio Ingrossos restaurang La Perla i Santa Catalina på Mallorca. Ännu fler besöker Marcus Samuelssons restaurara…

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp