Mamma Mia! i London

Över 30 miljoner människor har sett Mamma Mia!, feel good-musikalen som bygger på ABBA:s älskade låtar. Gör dig redo för ett makalöst musikäventyr som lockar fram både skratt och danslust!

Prisexempel:
fr. 264:-/biljett i London.

>> Boka Mamma Mia! i London

Missa inte musikalföreställningen Mamma Mia! i London eller New York.

Fakta om musikalen

Musikalen Mamma Mia! utspelar sig på en grekisk ö där 20-åriga Sophie snart ska gifta sig. Hennes mamma är där men sin pappa har Sophie aldrig träffat. Nu vill hon att hennes pappa ska föra henne till altaret. Så hon läser sin mammas dagbok och hittar namn på tre potentiella män som kan vara hennes pappa och bjuder in dem till bröllopet. 

Mamma Mia!, som är skapad av Björn Ulvaeus och Benny Andersson, bygger på 22 av Abbas största hits, bland annat Dancing Queen, Knowing Me Knowing You, Super Trouper och Mamma Mia. 

Åk till Londond och gå på musikalen The Lion King.

Flyg och hotell i London

Vi hjälper dig gärna att boka din musikalresa till London. Resia hittar de billigaste flygen och de bästa hotellen!

Boka flyg och hotell i London

Bokningsinformation

Bokningsinformation

För personlig service är du välkommen till en av våra resebyråer eller ring oss på 0771-92 92 92. Klicka på knappen nedan för att boka direkt online.

Boka Mamma Mia! i London.

Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Ge bort en upplevelse i present, boka hos Resia.

Ge bort denna upplevelse i present

Går du i presenttankar och är osäker på vilken upplevelse som passar mottagaren bäst? Ge då bort ett presentkort, en perfekt gåva som uppskattas av alla!

Resias presentkort kan du köpa via någon av våra resebyråer runt om i landet, på telefon 0771-92 92 92 eller på resia.se. Det gäller i tre år och du bestämmer själv värde på kortet. Presentkortet är inte personligt utan det kan överlåtas.

Boka ditt presentkort direkt online

Reseinspiration

Hallins reseblogg

Julshopping i London

London är absolut en av de mest populära städerna att julshoppa i. Inte så konstigt då det tänds julbelysning på många gator och det anordnas julmarknader. Hel…

Hallins reseblogg

Annorlunda restauranger i London

Att äta på restaurang på storstadssemestern är ofta ett viktigt beslut. Vi önskar gärna att det blir en upplevelse som vi kan ta med oss. För några dagar sedan…

Hallins reseblogg

Köpa te i London

Britterna är kända för sitt tedrickande trots att mängden te per person faktiskt har minskat. I Sverige däremot är trenden den motsatta, vi dricker allt mer te…

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp