The Phantom of the Opera i Stockholm

Nu kan du se världssuccén The Phantom of the Opera i Sverige. Peter Jöback spelar titelrollen som The Phantom, en roll han gjort både på West End och på Broadway. Missa inte musikalen som nu sätts upp på Cirkus i Stockholm under begränsad tid!

Resia har färdiga musikalpaket med biljett och boende på utvalda Scandic hotell. 

Vi har fortfarande paket kvar med biljetter till helgföreställningar! 

Tack vare den enorma efterfrågan på höstens biljetter till musikalen kommer The Phantom of the Opera även att fortsätta våren 2017! Vi släpper förköpsbiljetter den 29 februari med biljett och hotell. Boka före alla andra och få de bästa platserna! Erbjudandet gäller t.o.m den 7 mars. 

Paketpris:
Musikalbiljett samt boende 1 natt på Centralt hotell i Stockholm inkl. frukost. Pris per person.

>> Boka ditt Phantom-paket online här fr. 1.683:-/person

Boka musikalpaket till Phantom of the Opera. Boka hos Resia.

Fakta om musikalen

Andrew Lloyd Webber's originalproduktion The Phantom of the Opera kommer nu till Stockholm med svensk översättning och ensemble. Premiär på Cirkus den 14 september 2016. Det är då 30 års sedan musikalen hade urpremiär i London. I titelrollen ser du artisten Peter Jöback, en roll som han hyllats för både i Londons West End och på Broadway. Han är en av de få som gjort rollen på båda sidor om Atlanten.

L’OPÉRA GARNIER i Paris är det majestätiska operahuset där musikalen utspelar sig. Det är den klassiska berättelsen om den passionerade kärlekshistorien mellan the Phantom och balettdansösen Christine Daaé.

The Phantom of the Opera spelades på Oscarsteatern mellan 1989-1995 och blev då en av vårt lands största musikalsuccéer. Äntligen återvänder den till Sverige och spelas på Cirkus i Stockholm endast under en begränsad tid så boka dina musikalpaket i tid!

Presenteras av 2Entertain, Vicky Nöjesproduktion & Sinclair Entertainment i samarbete med The Really Useful Group.

 

Hotellförslag

Scandic Norra Bantorget

Scandic Norra Bantorget

Hotellet är centralt beläget i Stockholm med gångavstånd till shopping, kultur och nöjen. Nära till tunnelbana och bussar som snabbt kan ta dig till Djurgården och Cirkus Arena, perfekt för dig som vill ha en händelserik nöjesweekend! 

Scandic Grand Central

Scandic Grand Central

Ett trendigt och modernt hotell i centrala Stockholm med närhet till Centralstationen, shopping och restauranger. Hotellet har en mycket populär restaurang, Teaterbrasseriet, där man kan avnjuta en middag eller en drink i baren.

Scandic Haymarket

Haymarket by Scandic

I en av Stockholm äldsta varuhus PUB öppnar Scandic ett spännande storhotell med inspiration från 1920-talet stilideal parat med dagens storstadsliv. Här bor du försklassigt och bekvämt i något av de 400 rummen.  Boka en härlig helg i Stockholm med The Phantom of the Opera och boende på Haymarket by Scandic.

Prisinformation

Prisinformation

The Phantom of the Opera på Cirkus

Paketpris med musikalbiljett och boende 1 natt på Scandic Norra Bantorget inklusive frukost fr. 1.962:-/person


Paketpris med musikalbiljett, middag och boende 1 natt på Scandic Norra Bantorget inklusive frukost fr. 2.584:-/person

 

Vi hjälper dig självklart också att boka transport till och från Stockholm med flyg eller tåg.

Bokningsinformation

Bokningsinformation

För personlig service är du välkommen till en av våra resebyråer eller ring oss på 0771-94 94 94. Klicka på knappen nedan för att boka direkt online.

 

Boka The Phantom of the Opera online här

Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Ge bort en upplevelse i present, boka hos Resia.

Ge bort denna upplevelse i present

Går du i presenttankar och är osäker på vilken upplevelse som passar mottagaren bäst? Ge då bort ett presentkort, en perfekt gåva som uppskattas av alla!

Resias presentkort kan du köpa via någon av våra resebyråer runt om i landet, på telefon 0771-94 94 94 eller på resia.se. Det gäller i tre år och du bestämmer själv värde på kortet. Presentkortet är inte personligt utan det kan överlåtas.

Boka ditt presentkort direkt online

Reseinspiration

Hallins reseblogg

Nöjesweekend i Stockholm

Visste du att vi på Resia säljer prisvärda hotellpaket med nöjesweekend i Stockholm? Förra helgen fick jag prova på!   Stockholm är den perfekta staden för en…

Hallins reseblogg

Shopping i Stockholm

Ni som följer oss på Instagram (@resiasverige) kunde se att jag var på en bloggresa till Stockholm. Här delar jag med mig av en underbar shoppingdag med massor…

Hallins reseblogg

ABBA-museet i Stockholm

Förra veckan var jag i Stockholm och passade på att besöka det omtalade ABBA-museet på Djurgården. Museet ligger alldeles intill Gröna Lund dit du enkelt tar s…

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp