Wallmans Dinnershow

Årets show presenteras i äkta Wallmans-anda med massor av värme och själ. Vi har skapat en show som håller hög internationell klass där du som gäst alltid ska känna igen dig i repertoaren.

En wallmanskväll innehåller fantastisk mat, dryck och en högklassig show i en unik miljö. Allt serverat för en helkväll i härlig atmosfär och mysig miljö!
 

Paketpris:
Showbiljett, meny och hotell.

>> Boka färdigt paket med show, middag och hotell här fr. 1.663:-/person

Wallmans krogshow i Stockholm, boka hos Resia.

Fakta om Wallmans

1991 öppnades Wallmans på Teatergatan 3 i Stockholm. Istället för att bara erbjuda en traditionell scenproduktion eller en fin middag ute på krogen kombinerades de båda upplevelserna i det som numera kallas Dinnershow. Konceptet består inte bara av fantastisk underhållning framförd av begåvade artister utan startar redan när man kliver in i lokalen. Maten, drycken, lokalen, artisterna, servicen och underhållningen integreras till en fantastisk helkvällsupplevelse. Hos Wallmans är alla stjärnor!

Hotellförslag

Clarion Hotel Sign, Stockholm

Clarion Hotel Sign

Clarion Hotel Sign är ett designhotell som fokuserar på skandinavisk design. Det ligger mitt i centrala Stockholm.

Nordic C Hotel

Nordic C Hotel

Nordic C Hotel är ett hotell med oslagbart läge precis vid centralstationen och granne med Arlanda Express.
Hotellet har genomgott en omfattande renovering och har inspirerats av olika delar av Stockholm. I rummen lyfter man in ögonblick från Stockholms gator och torg i varje rum, genom fantastiska fototapeter.

Radisson Blu Waterfront Hotel, Stockholm

Radisson Blu Waterfront

Radisson Blu Waterfront är ett 4-stjärnigt hotell med logi för den anspråksfulle. Ligger perfekt mellan centralstationen och stadshuset.

Freys Hotel, Stockholm

Freys Hotel

Freys Hotel är ett fyrstjärnigt hotell som ligger centralt på Bryggargatan 12, parallellt med Mäster Samuelsgatan.

Scandic Hotels

Scandic Klara är ett modernt förstaklasshotell med en fantastisk vinterträdgård, som har bästa läget vid Hötorget.
Scandic Malmen ligger mitt på Södermalm, precis där Götgatan och Medborgarplatsen möts. Detta är hotellet för dig som vill ha nära till kultur, shopping och storstadspuls.
Scandic Norra Bantorget är centralt beläget i Stockholm med gångavstånd till shopping, kultur och nöjen.

Prisinformation

Prisuppgifter

Boka vårt prisvärda Wallmans-paket fr. 1.663:-/person.

I prisexemplet ovan ingår:

Boende med del i dubbelrum inkl. frukost, middag samt showbiljett.

 

Vi hjälper dig självklart också att boka transport till och från Stockholm med flyg eller tåg. 

Bokningsinformation

Bokningsinformation

För personlig service är du välkommen till en av våra resebyråer eller ring oss på 0771-92 92 92. Klicka på knappen nedan för att boka direkt online.

Boka "Wallmans Dinnershow" online här

Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Ge bort en upplevelse i present, boka hos Resia.

Ge bort denna upplevelse i present

Går du i presenttankar och är osäker på vilken upplevelse som passar mottagaren bäst? Ge då bort ett presentkort, en perfekt gåva som uppskattas av alla!

Resias presentkort kan du köpa via någon av våra resebyråer runt om i landet, på telefon 0771-92 92 92 eller på resia.se. Det gäller i tre år och du bestämmer själv värde på kortet. Presentkortet är inte personligt utan det kan överlåtas.

Boka ditt presentkort direkt online

Reseinspiration

Hallins reseblogg

Nöjesweekend i Stockholm

Visste du att vi på Resia säljer prisvärda hotellpaket med nöjesweekend i Stockholm? Förra helgen fick jag prova på!   Stockholm är den perfekta staden för en…

Hallins reseblogg

Shopping i Stockholm

Ni som följer oss på Instagram (@resiasverige) kunde se att jag var på en bloggresa till Stockholm. Här delar jag med mig av en underbar shoppingdag med massor…

Hallins reseblogg

ABBA-museet i Stockholm

Förra veckan var jag i Stockholm och passade på att besöka det omtalade ABBA-museet på Djurgården. Museet ligger alldeles intill Gröna Lund dit du enkelt tar s…

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp