Wicked i London eller New York

Följ med till det magiska landet Oz och se den roliga och sprakande musikalen Wicked. Wicked är en musikal baserad på romanen med samma namn, där de mycket olika flickorna Elphaba och Galinda möts och blir vänner.

Prisexempel:
fr. 758:-/biljett i London. 

>> Boka Wicked i London
>> Boka Wicked i New York

 

Missa inte musikalföreställningen Wicked i London eller New York.

Fakta om musikalen

Flickorna Ephalba och Galinda beger de sig ut på en resa i det magiska Landet Oz, där de möter Trollkarlen från Oz. Här får man följa de två flickorna, och se hur Ephalba blir den onde häxan och Galinda den goda. 

Åk till Londond och gå på musikalen The Lion King.

Flyg och hotell i London

Vi hjälper dig gärna att boka din musikalresa till London. Resia hittar de billigaste flygen och de bästa hotellen!

Boka flyg och hotell i London

Åk till New York och gå på musikalen The Lion King.

Flyg och hotell i New York

Vi hjälper dig gärna att boka din musikalresa till New York. Resia hittar de billigaste flygen och de bästa hotellen!

Boka flyg och hotell i New York

Bokningsinformation

Bokningsinformation

För personlig service är du välkommen till en av våra resebyråer eller ring oss på 0771-92 92 92. Klicka på knappen nedan för att boka direkt online.

Boka Wicked i London.

Boka Wicked i New York.

Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Ge bort en upplevelse i present, boka hos Resia.

Ge bort denna upplevelse i present

Går du i presenttankar och är osäker på vilken upplevelse som passar mottagaren bäst? Ge då bort ett presentkort, en perfekt gåva som uppskattas av alla!

Resias presentkort kan du köpa via någon av våra resebyråer runt om i landet, på telefon 0771-92 92 92 eller på resia.se. Det gäller i tre år och du bestämmer själv värde på kortet. Presentkortet är inte personligt utan det kan överlåtas.

Boka ditt presentkort direkt online

Reseinspiration

Hallins reseblogg

Julshopping i London

London är absolut en av de mest populära städerna att julshoppa i. Inte så konstigt då det tänds julbelysning på många gator och det anordnas julmarknader. Hel…

Hallins reseblogg

Annorlunda restauranger i London

Att äta på restaurang på storstadssemestern är ofta ett viktigt beslut. Vi önskar gärna att det blir en upplevelse som vi kan ta med oss. För några dagar sedan…

Hallins reseblogg

Restauranger i New York som ägs av kändisar

Det är många svenskar som gärna äter gott på Emilio Ingrossos restaurang La Perla i Santa Catalina på Mallorca. Ännu fler besöker Marcus Samuelssons restaurara…

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp