Boka flyg och hotell

Flyg billigt till Singapore.

Flyg till Singapore

Letar du flyg till Singapore? Varför inte boka plats på Singapore Airlines, det största bolaget som har direktflyg från Sverige till Sydostasiens minsta stat. Du landar på flygplatsen Changi Airport som ligger på östra sidan av ön. Det är sedan inte långt in till Singapores myllrande och kontrastrika centrum.

Sök, jämför och boka ditt flyg till Singapore, direkt online - dygnet runt. Vi erbjuder alla flyg - både reguljärflyg och lågprisflyg. Lättare än så här kan det knappast bli att hitta en billig flygresa!

Vill du ha personlig service är du välkommen att besöka en av våra resebyråer eller ringa oss på telefonnr 0771-92 92 92 så bokar vi flygbiljetten åt dig.

Frågor om flyg till Singapore

 

Vanliga frågor och svar när du själv bokat din flygresa direkt online på resia.se. Klicka på länken nedan. 

Flyg

 

Läs även

Inför din resa - bra information om pass, visum m m

 

Har du frågor om bokningar du gjort i en Resia-butik eller via telefon hänvisar vi dig till butiken för svar på dina frågor, eller ring 0771-92 92 92.

Vi hjälper dig att besvara vanliga frågor 0771-94 94 94 Mån-Fre: 9-18 Lör: 10-14

Fakta om Singapore

  • Land: Singapore
  • Huvudstad: Singapore
  • Språk: Engelska, standardkinesiska m.fl.
  • Valuta: SGD
  • Tidsskillnad: + 6 tim

 

Inspiration från Singapore

Hallins reseblogg

Att se och göra i Singapore

Singapore är ett perfekt land att starta sin Asien-resa i. Det är fint väder, rent, välfungerande, säkert, alla pratar engelska och det finns hur mycket som he…

Hallins reseblogg

Singapore Sim – 200 meter ovan jord

En av Asiens häftigaste pooler måste vara den på Marina Sands Bay! Över hotellets tre skyhöga torn vilar Sands Sky Park, en överbyggnad längre än Eiffeltornet…

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp